Retail
Bram
Honingh

Maximaliseer jouw succes met Data Cloud

Tegenwoordig verwachten klanten dat de ervaringen die merken bieden, net zo hoogwaardig zijn als hun producten en diensten. De manier waarop een merk zijn klanten behandelt, maakt het verschil en is een goede manier om zich te onderscheiden van andere bedrijven.

Het benutten van klantdata om de klantreis persoonlijk te maken, biedt bedrijven een concurrentievoordeel in deze tijd van ‘experience’ economie. Door klanten niet alleen als statistieken te zien, maar door hen als mensen te benaderen, worden relaties sterker en betekenisvoller.

Met Salesforce Data Cloud kun je direct verbonden ervaringen leveren. Maar zelfs de beste data en tools zijn nutteloos zonder een effectieve strategie.

In dit eBook bespreken we wat Data Cloud precies is, laten we zien hoe we onze klanten helpen met hun Data Cloud-strategieën en implementaties, en bieden we voorbeelden van toepassingen in verschillende industrieën.

Download de whitepaper

Laat de juiste gegevens achter om de whitepaper te kunnen ontvangen. Nadat je gegevens zijn gevalideerd sturen we de whitepaper naar je toe en kun je deze downloaden.

jouw naam *
jouw e-mailadres *
Jouw bedrijf / organisatie
jouw functie

Meer whitepapers?

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates