We zijn benieuwd naar jouw verhaal motivatie ervaring visie

Onze vacatures

Afstudeerstage Digital Marketing

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage binnen digital marketing? Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een full-service digital agency en ben je geïnteresseerd in de laatste digitale trends? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou!

Afstudeerstage Marketing Technology

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarin je jezelf kunt ontwikkelen als consultant op het gebied van marketing technology? Lijkt het jou leuk om onze klanten verder te helpen bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen of marketing? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou!

Stage Front-End Developer

Wil jij ervaring opdoen als Front-end Developer en een innovatieve oplossing maken voor merken als Landal, Exact en Zoover? In deze stage krijg je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en on-the-job je skills te verbeteren in JavaScript frameworks als React.

Stage Back-End Developer

Wil jij ervaring opdoen als Back-end Developer en een innovatieve oplossing maken voor merken als Landal, Exact en Zoover? In deze stage krijg je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en on-the-job je skills te verbeteren in Node.js, Apex (een op Java gebaseerde taal), LWC framework en AMP script.

Stage Full-Stack Developer

Tijdens deze stage bij Harvest Digital ga je onder begeleiding van een ervaren developer aan de slag op onze eigen applicaties. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en on-the-job je skills te verbeteren in JavaScript frameworks als React en Node.js.

Stage Software Developer

Ben jij een enthousiaste en gedreven student met een passie voor software development? Wil je graag praktijkervaring opdoen bij een toonaangevende digital agency? Dan is deze stage bij Harvest Digital iets voor jou!

Stage Sales & Marketing

Ben jij een enthousiaste, gedreven Commerciële Economie student en wil je graag commerciële ervaring opdoen bij een toonaangevende digital agency? Dan is deze stage bij Harvest Digital iets voor jou!

Neem contact met ons op

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *

Zo kun je ons bereiken

Groningen

Leonard springerlaan 29

9727 KB, Groningen

Nederland

Amsterdam

Pedro de Medinalaan 81,

1086 XP, Amsterdam

Nederland

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates