Skip to main content

technology
Consultant

Over Deze Functie

Als Technology Consultant ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van Salesforce Cloud oplossingen bij onze klanten. Met jouw kennis en analyserend vermogen zorg jij ervoor dat er een goed eindproduct wordt opgeleverd dat past bij de klant. 


Wat zoeken wij?

  • Je brengt minimaal een jaar ervaring mee in een soortgelijke rol, bij voorkeur in het Marketing en/of IT vakgebied.

  • Jouw communicatie en project management skills zijn on point.

  • Kennis en ervaring met Marketing – & Service cloud van Salesforce is een pré.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

  • Wat ga je doen?

    In de rol van Technology Consultant houd je je voornamelijk bezig met het implementeren en onderhouden van de Salesforce oplossingen Service – & Marketing Cloud. Dit doe je voor meerdere klanten waarbij je complexe bedrijfsprocessen gaat automatiseren en zorgt voor overzichtelijke rapportages & dashboards. Je configureert zelf de oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Daarvoor schakel je rechtstreeks met je contactpersonen.

    Komt er programmeerwerk bij kijken? Dan schakel je een developer bij die het werk oppakt. Je zorgt voor goed uitgewerkte user stories en vertaalt deze door naar de developer. Je blijft wel betrokken en zorgt dat het eindproduct succesvol wordt opgeleverd. Je bent dus een belangrijke schakel tussen de klant en de ontwikkelaars. Om de implementaties van de clouds te laten slagen train je tenslotte de klant in het gebruik en blijf je ondersteunen waar nodig.  


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes