Stage 
Marketing Technology

Over Deze Functie

Wil jij ervaring opdoen als een consultant in de wereld van (marketing) technology? En onze klanten verder helpen in het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen Salesforce? Tijdens de Stage Marketing Technology bij Harvest Digital ga jij je skills binnen de clouds van Salesforce verder ontwikkelen. Dat doe je natuurlijk onder begeleiding van een ervaren specialist die jou on-the-job de kneepjes van het vak leert.


Wat zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting (bijv. informatiemanagement, marketing of bedrijfskunde) en bent minimaal 32 uren per week beschikbaar.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels

  • Je bent proactief, werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn on point.

  • Je hebt een bewezen affiniteit met (Marketing) Technology en helpt klanten graag verder in hun digitalisering.


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Stagiair Marketing Technology maak je samen met onze (business) consultants onderdeel uit van ons Technology team. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen in Salesforce Service- & Marketing Cloud. Tijdens je stage ga je onder begeleiding van een ervaren consultant aan de slag voor verschillende klanten. Je automatiseert bedrijfsprocessen en zorgt voor overzichtelijke rapportages en dashboards. Hiervoor heb je geen development skills nodig, het gaat hier om zogeheten point-en-click implementatie. Daarnaast krijg je natuurlijk genoeg tijd voor het uitvoeren van je schoolopdracht. Je kunt deze stage doen als afstudeerstage, maar bijvoorbeeld ook als meewerkstage

    Om inhoudelijk up to speed te komen volg je diverse (online) trainingen en heb je de mogelijkheid om relevante certificaten te halen binnen Salesforce. Er is daarnaast binnen dit team genoeg ruimte voor je eigen ideeën én om samen met collega’s te sparren over de uitdagingen. Aan het einde van je stage heb jij genoeg kennis en ervaring opgedaan voor een mooie kickstart als een consultant in (Marketing) Technology. 


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineert om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat stage lopen bij Harvest voor jou betekent


01

Stage lopen bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills (evt. via trainingen en certificaten)

05

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.