Stage 
Digital Marketing

Over Deze Functie

Wil jij ervaring opdoen in Digital Marketing en kick-ass campagnes draaien voor meerdere klanten? Tijdens de stage digital marketing bij Harvest Digital ga jij je skills op het gebied van SEA, Social en/of Display verder ontwikkelen. Dat doe je natuurlijk onder begeleiding van een ervaren specialist die jou on-the-job de kneepjes van het vak leert. 


Wat zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting (bijv. Marketing Intelligence, Commerciële economie) en bent minimaal 32 uren per week beschikbaar.

  • Je hebt een bewezen affiniteit met digital marketing en wil jezelf hierin verder ontwikkelen.

  • Je bent proactief, werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Stagiair Digital Marketing maak je samen met de digital marketing specialisten onderdeel uit van ons Activatie team. Tijdens je stage ga je onder begeleiding van een ervaren specialist aan de slag voor verschillende klanten. Je zet campagnes op, beheert ze en stuurt bij om alles uit het mediabudget te halen. Aan het einde van de campagne analyseer je de resultaten en maak je rapportages zodat onze klanten precies op de hoogte zijn. 

    Om inhoudelijk up to speed te komen volg je diverse (online) trainingen en heb je de mogelijkheid om relevante certificaten te halen. Er is daarnaast binnen dit team genoeg ruimte voor je eigen ideeën én om samen met collega’s te sparren over de uitdagingen. Aan het einde van je stage heb jij genoeg kennis en ervaring opgedaan voor een mooie kickstart in de wereld van digital marketing. 
Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills (evt. via trainingen en certificaten)

05

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.