Skip to main content

Stage 
Back-end Developer

Over Deze Functie

Wil jij ervaring opdoen als Back-end Developer en een innovatieve oplossing maken voor merken als Landal, Exact en Zoover? Tijdens deze stage bij Harvest Digital ga jij onder begeleiding van een ervaren developer aan de slag op een uitdagend project. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en on-the-job je skills te verbeteren In NODEJS, Apex (java based language), LWC framework en AMP script.


Wat zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting (bijv. CMD, ICT of Software Engineering) en bent minimaal 32 uren per week beschikbaar

  • Je bent proactief, werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn on point.

  • Je hebt beginnende ervaring met programmeren, bij voorkeur in Java, NODEJS.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Stagiair Back-end Developer maak je onderdeel uit van ons DevOps team bestaande uit andere developers (zowel front-end als back-end) en Technical Architects. Tijdens je stage zul je werken aan een eigen project, waarbij je begeleid wordt door een ervaren Back-end Developer. Je gaat aan de slag vanuit de backlog, waarbij jij de functionele eisen omzet naar de uiteindelijke technische oplossing. De dienstverlening van Harvest focust zich voornamelijk op de producten van Salesforce (Marketing & Experience), dus jouw opdracht zal ook in het verlengde hiervan liggen.  

    Er is binnen dit team genoeg ruimte voor je eigen ideeën én om samen met collega’s te sparren over technische uitdagingen. Er wordt in dit team voornamelijk gewerkt met NODEJS, Apex (java based language), LWC framework en AMP script. Geen probleem als je deze nog niet allemaal onder de knie hebt, we gaan er vanuit dat je slim genoeg bent om je deze technieken eigen te maken.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineert om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat stage lopen bij Harvest voor jou betekent


01

Stage lopen bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills (evt. via trainingen en certificaten)

05

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes