Salesforce
Developer

Over Deze Functie

Als Salesforce Developer bij Harvest Digital help jij onze klanten om processen te automatiseren en het maximale uit de producten van Salesforce te halen. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en programmeert zelf voornamelijk in APEX & het LWC framework (Salesforce). Je werkt aan verschillende projecten en bent pas tevreden als alles optimaal werkt.


Wat zoeken wij?

  • Je brengt ervaring mee als developer (Front- en/of Back-end) en gaat graag aan de slag op verschillende projecten.

  • Je werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

  • Je hebt (bij voorkeur) ervaring met (rest) API’s, Javascript, APEX, Node.js, React en staat altijd open voor het leren van nieuwe programmeertalen.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Salesforce Developer maak je onderdeel uit van ons DevOps team bestaande uit andere developers (zowel front-end als back-end) en Technical Architects. Vanuit jouw rol focus je je op verschillende projecten binnen de producten van Salesforce. Je helpt onze klanten om processen te automatiseren. Je werkt aan integraties, maakt dynamische e-mailtemplates en bouwt verschillende maatwerkoplossingen. Vanuit de back-log pak jij je projecten op en zorg je ervoor dat ze succesvol worden afgerond. Hierbij zet jij de functionele eisen om naar de uiteindelijke technische oplossing. Er is genoeg ruimte voor je eigen ideeën én om samen met collega’s te sparren over technische uitdagingen. Jouw werk is pas succesvol wanneer onze klanten en eindgebruikers tevreden zijn. In deze rol heb je zelf weinig contact met onze klanten. Je schakelt wel regelmatig met onze Technical Consultants om de User stories scherp te krijgen. 

    Er wordt in dit team voornamelijk gewerkt met APEX, JavaScript, Node.js, React, AMP script, LWC framework, HTML/CSS. Geen probleem als je deze nog niet allemaal onder de knie hebt, we gaan er vanuit dat je slim genoeg bent om je deze technieken eigen te maken.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.