Salesforce
Consultant

Over Deze Functie

Je zet je eigen ideale wereld graag om in die van anderen, want jij wilt een ervaring creëren welke leuk is, relevant en makkelijk. Je hoeft dit niet volledig zelf te bedenken hoor, want samen met onze Solution Architects zoek je naar een optimale inzet van het Salesforce ecosysteem ten behoeve van de klant, én de klant van de klant. Proces- en systeemoptimalisatie zijn de onderdelen waarmee je je dagelijks gaat bezighouden.

Harvest Digital? Wij zijn een Growth Agency waar IT en marketing hand in hand gaan. Digitale oplossingen en ervaringen ontwikkelen in combinatie met de mooiste techniek, dat is wat we doen. Klantgedrag verandert in rap tempo, maar brengt daardoor ongelofelijk veel kansen met zich mee. Harvest Digital helpt organisaties in te spelen op deze kansen. Door middel van data science, analytics, marketingtechnologie en automatisering zoeken wij naar exponentiële groei voor onze klant.


Wat zoeken wij?

 • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding, en bij voorkeur ICT- of Marketing gerelateerd

 • Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring op het snijvlak van Marketing en Tech

 • Je gelooft sterk in automatisering, maar altijd met een persoonlijke touch

 • Sterke interesse in marketing

 • Bonus: je kunt programmeren in Java, javaScript, SQL, of een andere interessante taal zoals Python


Taken

 • Wat ga je doen?

  Ontwerp, ontwikkel en implementeer Cloud-oplossingen voor toonaangevende klanten. In samenwerking met onze Solution Architects help je bij het ontwikkelen van infrastructuren, ontwerp je proof of concepts of bied je ondersteuning in de werkzaamheden welke liggen tussen IT, Sales, Service & Marketing.

 • Extra

  “Ik heb het nog nooit gedaan, maar denk wel dat ik het kan” is je op het lijf geschreven? Deel je graag je kennis met collegae en maak je graag onderdeel uit van een team? Twijfel niet en kom eens langs! Het lijkt ons leuk verder te praten over jouw uitdagingen en die van ons.

Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Loon (logisch, toch?)

02

27 vakantiedagen

03

Werken bij een snel groeiende Growth Agency


04

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding

05

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

06

Lunch, maandelijkse borrel, diverse bedrijfsuitjes en een informele werksfeer


© Harvest Digital. All rights reserved.