Sales Manager
Digital

Over Deze Functie

Als Sales Manager Digital houd jij je bezig met het binnenhalen van nieuwe, innovatieve projecten voor Harvest. Je brengt een eigen netwerk mee in digital, bouwt graag aan nieuwe relaties en bent in staat om met oplossingen te komen die potentiële klanten naar de volgende stap helpen. Je spot dus niet alleen nieuwe kansen, je geeft ook richting en visie het gebied van Digital & IT. Op deze manier weet jij steeds weer mooie merken aan onze klantenportfolio toe te voegen. Natuurlijk doe je dat niet alleen, je werkt hiervoor nauw samen met onze partners en ervaren specialisten. 


Wat zoeken wij?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol binnen ons vakgebied

  • Je bent op de hoogte van alle functionele ins- en outs binnen digital & technologie en hebt bij voorkeur kennis van 1 of meerdere clouds binnen Salesforce.

  • Een bewezen track record in het behalen van (new business) targets

  • Een flinke dosis overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en creativiteit

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

  • Wat ga je doen?

    In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het genereren en verzilveren van new business opportunities. Dit doe je enerzijds in nauwe samenwerking met onze partner Salesforce. Je bouwt hiervoor aan een uitstekende relatie met de Account Executives (AE), zorgt ervoor dat wij als Harvest Digital continu top-of-mind zijn als dé partner en volgt samen met de AE’s leads op. Anderzijds gebruik je je eigen netwerk en creativiteit om op eigen kracht leads te genereren. Hoe je dit doet is aan jou. Zolang jij je target haalt zijn wij tevreden. 

    Zodra we aan tafel zitten bij een potentiële klant is het jouw taak om met gedegen voorstellen te komen die ze helpt om succesvol te worden op het gebied van digital marketing en technologie. Je verdiept je hiervoor in de business van de klant, weet met de juiste vragen de exacte behoefte te achterhalen en koppelt deze aan jouw huidige kennis van ons vakgebied en dienstverlening. Wordt het gesprek te inhoudelijk? Dan weet jij tijdig een van de inhoudelijke specialisten aan te haken.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.