Skip to main content

Sales Director 
Salesforce

Over Deze Functie

Als Sales Director Salesforce ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de go-to-market strategie als het gaat om ons partnership met Salesforce. Je werkt hiervoor nauw samen met onze contactpersonen bij Salesforce en collega specialisten. Voor deze rol zoeken wij een gedreven, hands-on professional die energie haalt uit het uitbreiden van ons gezamenlijke netwerk. Met jouw huidige kennis van digital en technologie ben je in staat om met oplossingen te komen die potentiële klanten naar de volgende stap helpen. Je spot dus niet alleen nieuwe kansen, je geeft ook richting en visie. Op deze manier weet jij steeds weer mooie merken aan onze klantenportfolio toe te voegen. 


Wat zoeken wij?

 • Minimaal 4 jaar ervaring in een commerciële rol binnen het digitale landschap en een bewezen track record als het gaat om targets. 

 • Je bent op de hoogte van de ins and outs van het digitale landschap, ervaring met Salesforce is een pré. 

 • Een ondernemende mindset. Met jouw resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en creativiteit laat jij je niet zo makkelijk uit het veld slaan. 

 • Je bent een echte teamplayer en snapt dat sales niet een one-man show is.

 • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

 • Wat ga je doen?

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het genereren en verzilveren van new business opportunities. Dit doe je enerzijds in nauwe samenwerking met onze partner Salesforce. Je bouwt hiervoor aan een uitstekende relatie met de Account Executives (AE), zorgt ervoor dat wij als Harvest Digital continu top-of-mind zijn als dé partner en volgt samen met de AE’s leads op. Anderzijds gebruik je je eigen netwerk en creativiteit om op eigen kracht leads te genereren. Hoe je dit doet is aan jou. Zolang jij je target haalt zijn wij tevreden. 

  Zodra we aan tafel zitten bij een potentiële klant is het jouw taak om met gedegen voorstellen te komen die ze helpen om succesvol te worden op het gebied van digital marketing en technologie. Je verdiept je hiervoor in de business van de klant, weet met de juiste vragen de exacte behoefte te achterhalen en koppelt deze aan jouw huidige kennis van ons vakgebied en dienstverlening. Wordt het gesprek te inhoudelijk? Dan weet jij tijdig een van de inhoudelijke specialisten aan te haken om de deal te kunnen closen.  

  Heb jij nog geen ervaring met Salesforce, maar wel met andere (soortgelijke) technologieën binnen het digitale landschap? Dan ben je ook zeker welkom. We hebben een uitgebreid trainingsprogramma om je up-to-speed te krijgen binnen het ecosysteem van Salesforce.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes