Junior Digital Marketing
Specialist

Over Deze Functie

Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen in digital marketing? Als Junior Digital Marketing Specialist bij Harvest ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en managen van (betaalde) campagnes voor onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in SEA, Social en/of Display, terwijl je direct aan de slag gaat voor mooie merken. 


Wat zoeken wij?

 • Minimaal een half jaar ervaring met SEA/Social/Display óf een overtuigende affiniteit met digital advertising.

 • Een afgeronde HBO/WO studie in een relevante richting.

 • Je werkt graag voor meerdere merken in de rol van consultant én specialist. Jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

 • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

 • Wat ga je doen?

  In de rol van Junior Digital Marketing Specialist ga jij je bezighouden met het bedenken, opzetten en managen van kick-ass campagnes voor onze klanten. Dit doe je via verschillende kanalen als SEA, Social & Display. Op basis van je eigen ambities ga je je specialiseren in één of meerdere van deze kanalen. 

  Je gaat aan de slag voor een eigen set aan klanten waarbij jij hun doelstellingen doorvertaald naar de beste strategie. Je zet vervolgens de campagnes op, welke je dagelijks managet op de doelstelling. Je analyseert de resultaten van de campagnes en rapporteert deze aan de klant. Natuurlijk geef je ook advies over de te nemen vervolgstappen. 

  Om je up-to-speed te krijgen wordt je intensief begeleidt door een ervaren digital marketeer. Je volgt daarnaast inhoudelijke trainingen en behaalt de benodigde certificaten. 


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.