Full-stack
Developer

Over Deze Functie

Als Full-Stack Developer bouw jij samen met je collega’s aan applicaties waarmee we onze klanten kunnen helpen groeien. Het is jullie gezamenlijke missie om stabiele, innovatieve producten te maken. Je bent betrokken van concept tot realisatie en er is veel vrijheid om te experimenteren. 


Wat zoeken wij?

  • Je hebt passie voor het bouwen van (web)applicaties. 

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met Front-end en/of Back-end, bij voorkeur in Javascript, React, NodeJS en staat altijd open voor nieuwe programmeertalen. 

  • Je werkt graag samen met collega developers en jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Full-stack Developer maak je onderdeel uit van ons Software team bestaande uit andere full-stack developers. De producten waaraan jullie werken zijn nieuw in de markt. Vanuit wekelijks sprints werken jullie aan de verdere uitbouw van de applicaties. Er is genoeg ruimte om te sparren over uitdagingen en te experimenteren met nieuwe technieken. De user stories verdelen jullie onderling, waarna je zelf aan de slag gaat. Om de kwaliteit van de producten te bewaken, reviewen jullie regelmatig elkaars code. 

    Er wordt in dit team voornamelijk gewerkt met Amazon Web Services (AWS), GitHub, JavaScript/TypeScript, NodeJS, React/Redux, PostgreSQL, REST/SOAP, HTML/CSS. Geen probleem als je deze nog niet allemaal onder de knie hebt, we gaan er vanuit dat je slim genoeg bent om je deze technieken eigen te maken.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.