Skip to main content

Front-end
Developer

Over Deze Functie

Als Front-end Developer bij Harvest Digital help jij onze klanten met het ontwikkelen van e-mailtemplates, landingpages, webpersonalisaties, UI designs en wireframes. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en programmeert zelf voornamelijk in javascript, LWC, HTML en CSS. Hierbij houd jij altijd de eindgebruiker in gedachten. Je pakt verschillende vraagstukken vanuit klanten op en bent pas tevreden als alles optimaal werkt.


Wat zoeken wij?

  • Je brengt ervaring mee als Front-end Developer in het bouwen van webapplicaties en/of websites.

  • Je werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn dan ook on point. 

  • Je hebt ervaring met Javascript, LWC, HTML/CSS en staat altijd open voor het leren van nieuwe programmeertalen.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

  • Je weet problemen om te zetten naar oplossingen.


Taken

  • Wat ga je doen?

    Als Front-end Developer maak je onderdeel uit van ons DevOps team bestaande uit andere developers (zowel front-end als back-end) en Technical Architects. Vanuit jouw rol focus je je op front-end projecten binnen de producten van Salesforce. Je maakt dynamische e-mail templates, bouwt landingspagina’s en personalisaties binnen de marketing producten van Salesforce en je ontwikkelt volledige pagina’s binnen de Experience Cloud van Salesforce. Dit laatste varieert van het creëren van een simpele pagina tot het opzetten van een volledige webapplicatie.  Vanuit de back-log pak jij je projecten op en zorg je ervoor dat ze succesvol worden afgerond. Hierbij zet jij de functionele eisen om naar de uiteindelijke technische oplossing. Er is genoeg ruimte voor je eigen ideeën én om samen met collega’s te sparren over technische uitdagingen. Je bent betrokken als het gaat om het UX-design. Jouw werk is pas succesvol wanneer onze klanten en eindgebruikers tevreden zijn. In deze rol heb je zelf weinig contact met onze klanten. Je schakelt wel regelmatig met onze Technical Consultants om de User stories scherp te krijgen. 

    Er wordt in dit team voornamelijk gewerkt met LWC framework, AMP script, JavaScript en HTML/CSS. Geen probleem, als je deze nog niet allemaal onder de knie hebt. We gaan ervan uit dat je slim genoeg bent om je deze technieken eigen te maken.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een full service digital agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

De mogelijkheid om te werken aan nieuwe, innovatieve producten

03

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid


04

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes