Experience
Consultant

Over Deze Functie

Wij zijn niet het standaard marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn wel een groep mensen die beide werelden goed kennen en graag werken in de dynamiek (en soms ook hectiek) van ons vakgebied. Digitale oplossingen en ervaringen ontwikkelen in combinatie met de mooiste techniek, dat is wat we doen. Klantgedrag verandert in rap tempo, maar brengt daardoor ongelofelijk veel kansen met zich mee. Harvest Digital helpt organisaties in te spelen op deze kansen. Door middel van data science, analytics, marketingtechnologie en automatisering zoeken wij naar exponentiële groei voor onze klant. Als Experience Consultant ga jij hier ook deel vanuit maken en zul jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de klant op Customer Experience gebied die extra stappen kan maken.

We zoeken iemand die 3+ jaar ervaring heeft met het ontwerpen en implementeren van Salesforce Marketing Cloud. Jij bent zowel op strategisch als op technisch niveau de persoon waar onze klanten met vol vertrouwen terecht kunnen. Je zoekt graag samen met je collega’s (client team) en de klant naar de beste klantbeleving.


Wat zoeken wij?

 • Salesforce Marketing Cloud / Pardot

 • AMPscript, HTML en CSS

 • JavaScript en API know-how (rest / SOAP)

 • Digital Advertising

 • CRM-oplossingen

 • Consultancy


Taken

 • Wat ga je doen?

  Als Experience consultant ben je constant op zoek naar de beste klantervaringen voor onze klanten. De klant van de klant centraal stellen is wat ons typeert. Marketing is dan ook niet alleen marketing, maar een klantbeleving op alle niveaus. Expert op het gebied van Digital Marketing en Salesforce Marketing Cloud? Solliciteer dan nu!

 • Extra

  “Ik heb het nog nooit gedaan, maar denk wel dat ik het kan” is je op het lijf geschreven? Deel je graag je kennis met collegae en maak je graag onderdeel uit van een team? Twijfel niet en kom eens langs! Het lijkt ons leuk verder te praten over jouw uitdagingen en die van ons.

Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Loon (logisch, toch?)

02

27 vakantiedagen

03

Werken bij een snel groeiende Growth Agency


04

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding

05

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

06

Lunch, maandelijkse borrel, diverse bedrijfsuitjes en een informele werksfeer


© Harvest Digital. All rights reserved.