Skip to main content

Ervaren Salesforce
Consultant

Over Deze Functie

Als Ervaren Salesforce Consultant ben jij eindverantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van Salesforce Cloud oplossingen bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat er een goed eindproduct wordt opgeleverd dat past bij de wensen van de klant. Dagelijks werk je nauw samen met onze klanten en interne teams om ervoor te zorgen dat Salesforce effectief wordt geïntegreerd in hun bedrijfsprocessen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de doorontwikkeling van onze Salesforce dienstverlening en begeleid je (junior) collega’s op projecten.


Wat zoeken wij?

 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de Salesforce stack (Marketing – en/of Service cloud) óf ervaring met soortgelijke technologie.

 • In staat om zelfstandig te werken en projecten van begin tot eind te beheren.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief met klanten te communiceren.

 • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

 • Wat ga je doen?

  In de rol van Ervaren Salesforce Consultant ben jij verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van Salesforce Marketing – en/of Service Cloud oplossingen voor onze klanten. Je werkt samen met andere betrokken collega’s waarin jullie business vraagstukken van klanten vertalen naar passende oplossingen. Op het project ben jij voor zowel extern (de klant), als intern (betrokken specialisten en developers) het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt de voortgang van het project door regelmatige check-ins bij het team en het bijhouden van een backlog. Mogelijke issues voorzie jij op voorhand en je weet hier tijdig op te anticiperen. Op sommige projecten draag je zelf een steentje bij in de configuratie, op key accounts stuur jij de junioren aan die het werk oppakken. Naast de oplevering van het project verhoog jij het succes van de implementaties door het kennisniveau van de clouds bij onze klanten te waarborgen. Je traint de klanten zelf in het gebruik of haakt hiervoor andere consultants aan. 

  Je bent in deze rol onderdeel van het Technology team dat bestaat uit gedreven Marketing-, Service- en Sales Cloud specialisten. Er is genoeg ruimte om ook binnen dit team impact te maken en onze dienstverlening verder door te ontwikkelen. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt is er voor jou de mogelijkheid om de rol van Domeinlead Sales- en Service Cloud op je te nemen.  

  Voldoe je aan alle eisen, maar heb je nog geen specifieke ervaring met Salesforce? Dan ben je zeker welkom. We hebben een uitgebreid trainingsprogramma om alle ins and outs snel onder de knie te krijgen.   


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Ruimte voor persoonlijke en professionele groei


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes