Ervaren Salesforce
Consultant

Over Deze Functie

Als Ervaren Salesforce Consultant ben jij eindverantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van Salesforce Cloud oplossingen bij onze klanten. Met jouw communicatie – en project management skills zorg jij ervoor dat er een goed eindproduct wordt opgeleverd dat past bij de klant. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de doorontwikkeling van onze Salesforce dienstverlening en begeleid je junior collega’s op projecten. 


Wat zoeken wij?

  • Je brengt minimaal drie jaar werkervaring mee in een soortgelijke rol, bij voorkeur in het Marketing en/of IT vakgebied.

  • Jouw communicatie en project management skills zijn on point.

  • Kennis en ervaring met de Salesforce stack, bij voorkeur Marketing – en/of Service cloud.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

  • Wat ga je doen?

    In de rol van Ervaren Salesforce Consultant ben jij verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van Salesforce Marketing – en/of Service Cloud oplossingen voor onze klanten. Je bent voor zowel extern (de klant), als intern (betrokken specialisten en developers) het eerste aanspreekpunt als het gaat om het project. Je bewaakt de voortgang van het project door regelmatige check-ins bij het team en het bijhouden van een backlog. Mogelijke issues voorzie jij op voorhand en je weet hier tijdig op te anticiperen. Op sommige projecten draag je zelf een steentje bij in de configuratie, op key accounts stuur jij de junioren aan die het werk oppakken. Naast de oplevering van het project verhoog jij het succes van de implementaties door het kennisniveau van de clouds bij onze klanten te waarborgen. Je traint de klanten zelf in het gebruik of haakt hiervoor andere consultants aan.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.