Ervaren Digital Marketing
Specialist

Over Deze Functie

Als Digital Marketing Specialist ben jij verantwoordelijk voor de digital marketing campagnes van onze klanten. Door jouw hands-on ervaring heb jij inmiddels een duidelijke visie over digital advertising. Je weet daarmee zowel de business van onze klanten te laten groeien, als onze huidige digital marketing specialisten naar een hoger niveau te helpen. 


Wat zoeken wij?

  • Minimaal 2 jaar hands-on ervaring met het draaien van campagnes op het gebied van SEA, Social en/of Display. Bij voorkeur aan bureauzijde. 

  • Je werkt graag voor meerdere merken in de rol van consultant én specialist. Jouw communicatie skills zijn dan ook on point.

  • Het lijkt jou tof om een leidende rol te spelen in de doorontwikkeling van onze dienstverlening en brengt daarvoor de juiste skills mee.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

  • Wat ga je doen?

    In deze rol van A tot Z verantwoordelijk voor de digital marketing campagnes van onze klanten. Je zit bij hun aan tafel en voorziet ze van het beste advies als het gaat om digital advertising. In de dagelijkse praktijk houd je je bezig met het maken van (strategische) plannen, het opzetten en managen van campagnes (SEA, Social, Display) en het analyseren van de resultaten. Bij de ene klant pak je zelf de campagnes op die voortvloeien uit jouw advies. Op andere accounts besteedt je het uit aan junior specialisten en stuur je bij om maximale resultaten te behalen. 

    Naast je werk voor klanten, heb je binnen het Harvest team een voortrekkersrol als het gaat om onze dienstverlening digital advertising. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Je vertaalt hiervoor ontwikkelingen uit de markt naar nieuwe producten en diensten (bijv. conversational commerce). Ook maak je connecties met andere dienstverleningen zoals Experience en Salesforce implementaties. Anderzijds neem jij het team op sleeptouw en bewaak je de kwaliteit op de inhoud. Je signaleert kansen als het gaat om hun kennisontwikkeling en zoekt actief naar trainingsmogelijkheden. 


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes


© Harvest Digital. All rights reserved.