Skip to main content

Ervaren Digital Marketing
Specialist

Over Deze Functie

Als Ervaren Digital Marketing Consultant houd jij je bezig met strategieën voor het verbeteren van de online aanwezigheid van onze klanten en het behalen van hun marketingdoelstellingen. Door jouw hands-on ervaring heb jij inmiddels een duidelijke visie over het digital marketing landschap. Daarmee zorg jij niet alleen voor tevreden klanten, maar weet je ook onze huidige digital marketing specialisten naar een hoger niveau te helpen.


Wat zoeken wij?

  • Minimaal 2 jaar hands-on ervaring met digital advertising, personalisatie en/of e-mailmarketing.

  • Je bent gewend om in een dynamische omgeving te werken en je krijgt energie van werken voor meerdere merken.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief met klanten te communiceren.

  • Je wil graag impact maken door een leidende rol te spelen in de doorontwikkeling van onze dienstverlening en specialisten.

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.


Taken

  • Wat ga je doen?

    In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingstrategieën die perfect aansluiten bij de doelstellingen van onze klanten. Je voorziet ze van waardevol advies over welke kanalen het beste ingezet kunnen worden om doelstellingen te bereiken. Denk hierbij aan digital advertising kanalen als SEA, Display en Social, maar ook personalisatie en marketing automation (e-mailmarketing). Je geeft in deze rol niet alleen advies, je bent op grote accounts ook hands-on betrokken in de uitvoering ervan of je stuurt junioren specialisten aan. Daarnaast analyseer je regelmatig de resultaten en stuur je bij om het maximale uit alle efforts te halen. 

    Naast je werk voor klanten, heb je binnen het Harvest team een voortrekkersrol als het gaat om deze dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en vertaalt  hiervoor ontwikkelingen uit de markt naar nieuwe producten en diensten (bijv. conversational commerce). Ook maak je connecties met andere dienstverleningen zoals Experience en Salesforce Marketing Cloud implementaties. Tenslotte neem jij het team op sleeptouw en bewaak je de kwaliteit op de inhoud. Je signaleert kansen als het gaat om hun kennisontwikkeling en zoekt actief naar trainingsmogelijkheden. 


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Ruimte voor persoonlijke en professionele groei


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes