Skip to main content

Account Director
Digital

Over Deze Functie

Als Account Director Digital zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden zijn en dat we hun business kunnen laten groeien. Je hebt genoeg kennis van digital marketing en technologie om ze te voorzien van het juiste advies en ze naar de volgende stap te helpen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met talentvolle en ervaren specialisten op de inhoud.


Wat zoeken wij?

 • Minimaal 3 jaar commerciële ervaring in ons vakgebied in een soortgelijke functie

 • Je bent op de hoogte van alle functionele ins- en outs binnen digital & technologie en daarmee in staat om klanten naar het volgende niveau te tillen

 • Bij voorkeur ervaring met key accounts

 • Een flinke dosis overtuigingskracht, impact & relatiemanagement skills

 • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels


Taken

 • Wat ga je doen?

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de groei én tevredenheid van onze klanten. Samen met de vakspecialisten zorg jij ervoor dat we met innovatieve en gedegen oplossingen komen die in hun (groei)ambities voorzien. Hierin balanceer je de verwachtingen van de klant en de executie mogelijkheden van het team.
  Voor de klant ben jij het eerste aanspreekpunt vanuit Harvest en een sparringpartner op hoofdlijnen. Je maakt jaarplannen, geeft directie en spot nieuwe kansen voor hun in de markt. Met jouw relatiemanagement skills weet je altijd de hoogste klanttevredenheid te realiseren. Daarnaast werk je nauw samen met onze vakteams als het gaat om het maken van (commerciële) voorstellen die voorzien in de behoefte van de klant. De volledige inhoud en planning laat je over aan de vakteams, je stuurt enkel bij wanneer nodig en bent het eerste aanspreekpunt bij escalaties.
  Naast het managen van je eigen set aan klanten, ben je ook verantwoordelijk voor het genereren van new business bij potentiële klanten. Je volgt leads op, draait pitches en weet samen met inhoudelijke collega’s de potentiële klant met een goed verhaal te overtuigen om voor Harvest Digital te kiezen.


Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 


Wat werken bij Harvest voor jou betekent


01

Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

02

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

03

Training- en ontwikkelingsbudget


04

Bonusregeling

05

27 vakantiedagen

06

Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes