Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Way of Work,

Customer 360

Harvest beschikt over alle technologie die je nodig hebt om de klant centraal te stellen, buiten de traditionele silo’s van marketing om. Denk aan slimme data strategieën, creativiteit, service technologie, data integraties, tot je volledige omnichannel marketing -en advertising tech stack. Van begin tot eind. Full service.

Strategy

Soms moet je je bedrijf opnieuw uitvinden om toonaangevend te blijven.  Het team van Harvest Digital helpt bedrijven hierbij. Door diepgaand inzicht in de klant te creëren, en met operationele expertise, ontwikkelen wij praktisch uitvoerbare plannen. Ons doel: De doelen van jouw project te bepalen én te behalen snel en duurzaam.

Measurement

Data analysts & scientists verzamelt en evalueert waardevolle klantgegevens. Wij helpen om dataprocessen zoals analyseren, interpreteren en identificeren van patronen te automatiseren en op de beste manier in te zetten.

Implement

Harvest beschikt over alle technologie die je nodig hebt om de klant centraal te stellen, buiten de traditionele silo’s van marketing om. Denk aan slimme data strategieën, creativiteit, service technologie, data integraties, tot je volledige omnichannel marketing -en advertising tech stack.

Know

Een gedegen, datagestuurde benadering van digital marketing is geen uniek onderscheidingspunt meer. Het is een realiteit geworden. Klanten verwachten een cross-channel, geïntegreerde aanpak waarbij hun gegevens en doelgroepen een centrale rol spelen.

Personalize

De juiste uiting op de juiste moment op het juiste device. Personalisatie is het buzzword van het moment. Harvest Personaliseer de journey en zet AI driven technologie in om die ultieme relevante aanbieding te kunnen doen aan de klant die de grootste kans heeft om te converteren.

Engage

Het is onze drive om je doelstellingen te behalen. De juiste boodschap op het juiste moment onder de aandacht te brengen, geholpen door de juiste data en slimme automatisering.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: