Stage Software Developer

Over deze stage

Als stagiair Software Development werk je nauw samen met ons ervaren team van softwareontwikkelaars om onze producten door te ontwikkelen en gave nieuwe ideeën in werkelijkheid te brengen. De producten bestaan uit een omnichannel berichten oplossing en een segmentatie-oplossing en zijn volledig in eigen beheer. Vanuit je eigen nieuwsgierigheid ga je zo veel mogelijk op zoek naar oplossingen, en bij vastlopers kan je teruggrijpen op de kennis van je collega’s.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je onderdeel van een SCRUM-team en krijg je de kans om te leren hoe je op een agile manier kunt ontwikkelen, waarbij je waardevolle ervaring opdoet in softwareontwikkeling. Je zult actief betrokken zijn bij het ontwikkelproces, met als hoogtepunt het ontwikkelen van een nieuwe feature die we samen zullen kiezen. Dit biedt jou een uitstekende mogelijkheid om je kennis uit te breiden op het gebied van Typescript, React en ORM-systemen, terwijl je meewerkt aan boeiende projecten gehost op het AWS-platform. Deze ervaring zal niet alleen je technische vaardigheden verbeteren, maar ook je begrip van het ontwikkelingsproces en het werken binnen een multidisciplinair team versterken.

Jouw profiel

  • Je bent een HBO/WO-student in de richting van informatica, software engineering, CMD, ICT of een vergelijkbare studie.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt beginnende ervaring met programmeren, bij voorkeur in Javascript, Typescript, React en/of HTML/CSS.
  • Je hebt een analytische mindset en kunt probleemoplossend denken.
  • Je bent proactief, leergierig en kunt goed samenwerken in een team.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij een van de snelst groeiende full service digital agencies van Nederland.

Waardevolle praktijkervaring voor een vliegende start in je carrière.

Een stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur.

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten.

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage.

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een macbook, gratis lunch, gezellige borrels en teamuitjes!

Over Harvest

Harvest is in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Waar Harvest begon als een Salesforce-implementatie partner, zijn we nu uitgegroeid tot een full service digital agency. Onze ambitieuze, proactieve en nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we onze klanten blijven helpen en verbazen. En dat doen we met z’n allen! Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid voor onze werknemers om kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou!

Wij zijn benieuwd naar jou!

Is deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Onze recruiters gaan meteen met jouw sollicitatie aan de slag en streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates