Stage Sales & Marketing

Over deze stage

Als stagiair Sales & Marketing krijg je de unieke kans om waardevolle ervaring op te doen in een commerciële omgeving. Je ondersteunt het commerciële team in het behalen van de commerciële doelstellingen. Vanuit je rol ben je betrokken bij bestaande relaties, new business trajecten en werk je mee aan verschillende marketing activiteiten.

Wat ga je doen?

Als stagiair Sales & Marketing ondersteun jij het commerciële team met het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van projecten op bestaande klanten. Je stelt prospectlijsten op, bedenkt marketingacties om in contact te komen met prospects, ondersteunt bij het opstellen van overeenkomsten, kan meekijken en – denken op salestrajecten en ondersteunt bij het uitvoeren van marktonderzoek en concurrentieanalyse. 

Daarnaast organiseer je evenementen voor onze klanten en prospects. Samen met het commerciële team ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van succesvolle evenementen die bijdragen aan het versterken van de relaties met onze klanten en het aantrekken van nieuwe prospects. Je houdt een up-to-date gastenlijst bij, neemt proactief actie om de aanwezigheid van genodigden te bevestigen en zorgt voor aantrekkelijk marketingmateriaal, zowel online als offline, om het evenement te promoten en de deelnemers te interesseren. 

Uiteraard krijg je voldoende tijd om aan je schoolopdracht te werken. Het hoofddoel is en blijft natuurlijk dat jij deze succesvol afrondt. Aan het einde van je stage heb jij daarnaast genoeg kennis en ervaring opgedaan voor een mooie kickstart voor een carrière binnen Sales & Marketing. Win-Win!

Jouw profiel

  • Je bent een HBO/WO-student in de richting van Commerciële economie of een vergelijkbare studie. 
  • Je wil ervaring opdoen in een commerciële functie en hebt affiniteit met het digital vakgebied. 
  • Je hebt een proactieve en resultaatgerichte houding.
  • Je communicatieve vaardigheden zijn on point en je kunt goed samenwerken in een team.
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij een van de snelst groeiende full service digital agencies van Nederland.

Waardevolle praktijkervaring voor een vliegende start in je carrière.

Een stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur.

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten.

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage.

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een macbook, gratis lunch, gezellige borrels en teamuitjes!

Over Harvest

Harvest is in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Waar Harvest begon als een Salesforce-implementatie partner, zijn we nu uitgegroeid tot een full service digital agency. Onze ambitieuze, proactieve en nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we onze klanten blijven helpen en verbazen. En dat doen we met z’n allen! Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid voor onze werknemers om kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou!

Wij zijn benieuwd naar jou!

Is deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Onze recruiters gaan meteen met jouw sollicitatie aan de slag en streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates