Stage Full-Stack Developer

Over deze stage

Wil je ervaring opdoen als Full-Stack Developer en meewerken aan innovatieve applicaties die gebruikt worden door grote merken? Tijdens deze stage bij Harvest Digital ga je onder begeleiding van een ervaren developer aan de slag op onze eigen applicaties. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en on-the-job je skills te verbeteren in JavaScript frameworks als React en Node.js.

Wat ga je doen?

Als Stagiair Full-Stack Developer maak je onderdeel uit van ons Development team, bestaande uit Front-End, Back-End, Full-Stack Developers en Solution Architects. De producten waaraan je gaat werken, zijn nieuw in de markt. Tijdens je stage ga je aan de slag met een eigen (afstudeer)project, waarbij je begeleid wordt door een ervaren Full-Stack Developer.

Je gaat aan de slag vanuit een project dat we samen kiezen, waarbij jij de functionele eisen omzet naar de uiteindelijke technische oplossing. De dienstverlening van Harvest focust zich voornamelijk op de producten van Salesforce (Marketing & Experience), dus jouw opdracht zal ook in het verlengde hiervan liggen. Vanuit wekelijkse sprints werken jullie aan de verdere uitbouw van de applicaties. Er is binnen dit team genoeg ruimte voor je eigen ideeën en om samen met collega’s te sparren over technische uitdagingen. Om de kwaliteit van de producten te bewaken, reviewen we regelmatig elkaars code.

Er wordt in dit team voornamelijk gewerkt met Amazon Web Services (AWS), GitHub, JavaScript/TypeScript, Node.js, React/Redux, PostgreSQL, REST/SOAP, HTML/CSS. Geen probleem als je deze nog niet allemaal onder de knie hebt. We gaan ervan uit dat je slim genoeg bent om je deze technieken eigen te maken.

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld CMD, ICT of Software Engineering) en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt beginnende ervaring met programmeren, bij voorkeur in JavaScript, React en/of HTML/CSS.
  • Je bent proactief, werkt graag samen en je communicatie skills zijn dan ook on point.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij een van de snelst groeiende full service digital agencies van Nederland.

Waardevolle praktijkervaring voor een vliegende start in je carrière.

Een stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur.

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten.

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage.

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een macbook, gratis lunch, gezellige borrels en teamuitjes!

Over Harvest

Harvest is in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Waar Harvest begon als een Salesforce-implementatie partner, zijn we nu uitgegroeid tot een full service digital agency. Onze ambitieuze, proactieve en nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we onze klanten blijven helpen en verbazen. En dat doen we met z’n allen! Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid voor onze werknemers om kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou!

Wij zijn benieuwd naar jou!

Is deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Onze recruiters gaan meteen met jouw sollicitatie aan de slag en streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates