Afstudeerstage Marketing Technology

Over deze stage

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarin je jezelf kunt ontwikkelen als consultant op het gebied van marketing technology? Lijkt het jou leuk om onze klanten verder te helpen bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen of marketing? Bij Harvest Digital krijg je de kans om, naast het afstuderen, onder begeleiding van onze ervaren specialisten je consultancy vaardigheden te ontwikkelen, relevante kennis op te doen en mee te werken aan toffe klantprojecten.

Wat ga je doen?

Als afstudeerstagiair marketing technology maak je deel uit van ons technology team, waarbij je samenwerkt met onze (business) consultants. Dit team richt zich onder andere op het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen in Salesforce Service- & Marketing Cloud, het inrichten van metingen in Google Tag Manager of het in kaart brengen van technische vereisten om effectief marketing te kunnen voeren.

Tijdens je stage ga je onder begeleiding van een ervaren consultant aan de slag voor verschillende klanten. Dit kan zijn voor het automatiseren van marketing / bedrijfsprocessen tot het meewerken aan een implementatie van een tool. Geen zorgen! We gooien je niet zomaar in het diepe. Om je kennis op peil te brengen, volg je diverse (online)trainingen en krijg je de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen. Het kunnen coderen is niet nodig. Binnen het team is er genoeg ruimte voor jouw eigen ideeën en kun je sparren met je collega’s over uitdagingen.

Uiteraard krijg je voldoende tijd om aan je afstudeeropdracht te werken. Het hoofddoel is en blijft natuurlijk dat jij je afstudeeropdracht succesvol afrondt. Aan het einde van je stage heb jij daarnaast genoeg kennis en ervaring opgedaan voor een mooie kickstart voor een carrière als consultant in (marketing) technology. Win-Win!

''Tijdens mijn stage heb ik mij verdiept in verschillende onderdelen van e-mailmarketing en heb ik kunnen ontdekken welke aspecten het beste bij mij passen. Door mee te werken aan klantopdrachten zie je ook direct hoe het er in de praktijk aan toe gaat en dat maakt elke dag weer afwisselend.’’

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting (bijv. informatiemanagement, marketing of bedrijfskunde).
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt affiniteit met Marketing Technology en het lijkt je leuk om klanten verder te helpen in hun digitalisering.
  • Je bent proactief, werkt graag samen en je communicatie skills zijn on point.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij een van de snelst groeiende full service digital agencies van Nederland.

Waardevolle praktijkervaring voor een vliegende start in je carrière.

Een stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur.

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten.

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage.

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een macbook, gratis lunch, gezellige borrels en teamuitjes!

Over Harvest

Harvest is in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Waar Harvest begon als een Salesforce-implementatie partner, zijn we nu uitgegroeid tot een full service digital agency. Onze ambitieuze, proactieve en nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we onze klanten blijven helpen en verbazen. En dat doen we met z’n allen! Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid voor onze werknemers om kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou!

Wij zijn benieuwd naar jou!

Is deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Onze recruiters gaan meteen met jouw sollicitatie aan de slag en streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates