Afstudeerstage Digtial Marketing

Over deze stage

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage binnen digital marketing? Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een full-service digital agency en ben je geïnteresseerd in de laatste digitale trends? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou! Bij Harvest Digital krijg je de kans om te werken aan een afstudeeropdracht die ons en onze klanten echt verder helpt. Dat doe je natuurlijk onder begeleiding van een ervaren specialist die jou on-the-job de kneepjes van het vak leert. Nieuwsgierig geworden? Scrol dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Als afstudeerstagiair Digital Marketing maak je samen met onze digital marketing consultants deel uit van het Activatie Team. Dit team richt zich onder andere op het verbeteren van de online aanwezigheid van onze klanten en het behalen van hun marketingdoelstellingen in Salesforce Marketing Cloud, Google Ads en Meta.

Tijdens je stage ga je onder begeleiding van een ervaren specialist aan de slag met je afstudeeropdracht. Daarnaast krijg je de ruimte om praktijkervaring op te doen en je digital marketing skills verder te ontwikkelen. Zo draai je mee op verschillende (klant)projecten, waarbij je samen met je collega’s campagnes opzet, beheert en analyseert. Daarnaast maak je rapportages en presentaties, zodat de behaalde resultaten inzichtelijk zijn voor onze klanten. Maak je geen zorgen; we gooien je niet zomaar in het diepe. Om je kennis op peil te brengen, volg je diverse (online)trainingen en krijg je de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen. Binnen het team is er genoeg ruimte voor jouw eigen ideeën en kun je sparren met je collega’s over uitdagingen.

Uiteraard krijg je voldoende tijd om aan je afstudeeropdracht te werken. Het hoofddoel is en blijft natuurlijk dat jij je afstudeeropdracht succesvol afrondt. Aan het einde van je stage heb jij daarnaast genoeg kennis en ervaring opgedaan voor een mooie kickstart voor een carrière als digital marketing consultant. Win-Win!

‘’Tijdens mijn afstudeerstage heb ik een heel interessant onderzoek mogen uitvoeren voor Harvest Digital, hier heb ik dan ook veel van geleerd. Naast mijn onderzoek heb ik ook een goed beeld kunnen krijgen van de werkzaamheden binnen het digital marketing werkveld.’’

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Marketing Intelligence, Commerciële economie, Bedrijfskunde of Ondernemerschap & Retailmanagement.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt een bewezen affiniteit met digital marketing en wilt jezelf hierin verder ontwikkelen.
  • Je bent proactief, werkt graag samen en je communicatie skills zijn on point.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij een van de snelst groeiende full service digital agencies van Nederland.

Waardevolle praktijkervaring voor een vliegende start in je carrière.

Een stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur.

Het verder ontwikkelen van je skills via trainingen en certificaten.

Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage.

Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Een macbook, gratis lunch, gezellige borrels en teamuitjes!

Over Harvest

Harvest is in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Waar Harvest begon als een Salesforce-implementatie partner, zijn we nu uitgegroeid tot een full service digital agency. Onze ambitieuze, proactieve en nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we onze klanten blijven helpen en verbazen. En dat doen we met z’n allen! Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid voor onze werknemers om kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou!

Wij zijn benieuwd naar jou!

Is deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Onze recruiters gaan meteen met jouw sollicitatie aan de slag en streven ernaar binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

jouw naam *
E-mailadres *
06-nummer *
jouw motivatie
Upload jouw cv of deel jouw LinkedIn profiel
jouw LinkedIn profiel
upload jouw cv
Maximum file size: 125 MB
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates