Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

TECHNOLOGY

We implementeren en bouwen complete oplossingen die flexibel en schaalbaar zijn en die uiteraard voldoen aan jouw eisen.

Of het nu gaat om het genereren van resultaten via data, het innoveren van de klantervaring of het krijgen van grip op de cloud, we weten ook dat succesvol zijn in digitale transformatie betekent dat je niet alleen focust op technologie maar ook op nieuwe manieren van werken.

Bij Harvest Digital helpen we je hierbij, full service.

DMP Implementatie

In de wereld van programmatic advertising is data uit verschillende bronnen exponentieel toegenomen in zowel volume als relevantie. Een DMP helpt je bij datacollectie en data processing voor zowel klant als bezoekers data om deze vervolgens te pushen voor marketing en personalisatie doeleinden.

Marketing Cloud

Een uniform platform voor intelligente omnichannel marketing journeys. Binnen het platform geïntegreerde e-mail, mobile, push, social en ads capabilities. Middels de intuïtieve journey builder maak je volledige journeys over alle touchpoints heen.

Service Cloud Implementatie

Een business zonder service is tegenwoordig ondenkbaar. Salesforce technologie is jaar op jaar uitgeroepen tot het beste service platform. Harvest implementeert Service Cloud en traint je medewerkers.

Google Marketing Platform

Het huidige digitale advertentie-ecosysteem vereist dat adverteerders denken op een manier die kanalen, platforms en apparaten overstijgt. We bieden adverteerders de juiste technologie om deze activiteiten centraal te meten, te optimaliseren en te voorzien van de juiste gegevens.

Google Analytics (360) Implementatie

De Google Analytics (360) Suite meet en analyseer je klantgedrag en krijg je relevante inzichten. Harvest helpt bij de set-up en doorontwikkeling van GA

Communities Implementatie

Je mijn omgeving waarbij je direct met je klant interacteert en relevante realtime gegevens over order status, cases inzichtelijk kan maken. Harvest verzorgt implementaties en customizations op dit platform

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor: