Customer 360

Vakanties.nl / Zoover
Happy couple relaxing on the beach
Jaar
2023
Industry
Travel
Diensten
The Harvest Experience Room

Use Case

Transparant over prijzen, flexibele packages, een totale ontzorging voor wanneer je jouw ideale reis wilt boeken. Vaak hebben pakketreizen weinig mogelijkheden tot keuze. Vakanties.nl geeft je de mogelijkheid een pakketreis te boeken en waarin je zelf kiest hoe je deze invult.

Challenges

Iedereen is uniek, en dat gaat ook op voor het invullen van een ideale vakantie. Een pakketreis voldoet nooit volledig aan de wensen van iedereen. Vakanties.nl wilde echter een ervaring creëren waarin zowel de communicatie als ook het product – de reis – volledig op de klant is aangepast.

Wanneer iemand op zoek is naar een citytrip dan heeft het geen zin om all-inclusive vakanties aan te bieden. Segmenteren op basis van zowel online gedragingen als ook de gegeven voorkeuren was de uitdaging waaraan het team van Harvest Digital samen met Vakanties.nl succesvol heeft gewerkt.

Personalisatie op basis van gedrag en voorkeuren

Dynamische segmentatie

Naadloze communicatie en productaanbod

De marketing en contentstrategie gecombineerd met marketingtechnologie helpt met opbouwen van het 360-graden klantbeeld.

Na een eerste kennismaking met Vakanties.nl hebben we de omnichannel preference flow geïntegreerd in de ‘welcome journey’, de journey waarin nieuwe klanten kennismaken met Vakanties.nl. Een visueel mooie omgeving waarin klanten naar hun voorkeuren werden gevraagd, hun ideale vliegveld om vanaf te vertrekken, of ze van verre reizen houden of in juist liever in Europa vakantie vieren.

 

Service Cloud – 360° klantbeeld

Als expert in customer service en marketing technologie implementeerden we ook Service Cloud van Salesforce, welke als hub fungeert voor customer service. Middels chat, sms, email, telefoon en Whatsapp kan Vakanties.nl adequaat inspringen op cases binnen een centrale omgeving. Binnen deze omgeving worden ook boekingdetails en wijzigingen realtime inzichtelijk (integratie met Davinci (Travel Booking System), waardoor de service medewerker een volledig 360 graden klantbeeld heeft van de reiziger.

Ons verhaal is jouw verhaal

Met ons toegewijde team van experts streven we ernaar om je te helpen en een blijvende impact te maken.

onze succesverhalen

Travel Designer

Sales & Partner Management

Customer Experiences

Customer 360

Ticketing System & Creative

Pieterburen

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates