Travel Designer

Met de Travel Designer van Harvest Digital is Talisman in staat om vanuit Salesforce hoogwaardige reisvoorstellen aan te bieden.
harvestdigital_70930_photograph_travel_and_hospitality_sector_i_bcb0822b-803b-4a3a-ab27-f5cc585e3dda
Jaar
2021
Industry
Travel
Diensten
Front-end Development, CX Strategy & Design

Use Case

Talisman biedt unieke en exclusieve reizen in het hoogste segment. Deze exclusiviteit staat centraal in haar reizen, communicatie en reisvoorstellen. 

Challenges

Met behulp van de Travel Designer van Harvest Digital is Talisman in staat om vanuit Salesforce hoogwaardige reisvoorstellen aan te bieden. De door Talisman op maat samengestelde reis is in een eigen online omgeving te beleven en daarna ook meteen te boeken. De hoogwaardige klantervaring, inspireren met dynamische content, persoonlijke tips en conversie staan hierbij centraal. 

Gemakkelijk reizen boeken

Duidelijk overzicht van offertes

User Experience/Front-end

Vanuit analyse en design is de Experience Cloud in combinatie met Salesforce als meest geschikte oplossing gekozen voor Talisman en hebben we via een uitgebreid UX traject de beste online reisbeleving geschetst. Samen ontwikkelen staat centraal, onze technologische kennis gekoppeld aan de visie en kennis van Talisman zorgt voor de best mogelijke oplossingen.

Sneller uitbrengen van reisvoorstellen

Binnen een uur een volledig persoonlijk reisvoorstel kunnen aanbieden.

Hogere conversie

Via online reisinspiratie, de persoonlijke touch en een direct boeken functionaliteit.

Hogere efficiëntie

Maatwerkreizen samenstellen was een arbeidsintenstief proces maar personeelskosten worden met de Travel Designer teruggebracht tot minder dan 5% van de omzet.

Met de kracht van de Salesforce Experience Cloud is Talisman klaar voor de toekomst en staat een sterk platform voor verdere doorontwikkelingen, zoals een loyalty platform, self-service offertes en een eigen app.

Ons verhaal is jouw verhaal

Met ons toegewijde team van experts streven we ernaar om je te helpen en een blijvende impact te maken.

onze succesverhalen

Travel Designer

Sales & Partner Management

Customer Experiences

Customer 360

Ticketing System & Creative

Pieterburen

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates