Ticketing System & Creative

Het succesverhaal van de samenwerking tussen het Werelderfgoedcentrum en Harvest Digital illustreert hoe een zorgvuldig ontwikkelde technologische omgeving de kernwaarden en doelstellingen van een organisatie kan versterken. Dankzij de strategische aanpak van Harvest Digital is het WEC nu klaar om bezoekers een unieke ervaring te bieden, terwijl ze tegelijkertijd hun missie van behoud en bewustwording vervullen.
successverhaal-pieterburen
Jaar
2022
Industry
Diensten

Use Case

Het Werelderfgoedcentrum (WEC) is een initiatief dat is voortgekomen uit een samenwerking tussen verschillende belanghebbenden van de Wadden, waaronder de provincie Groningen, Het Hogeland, de haven van Lauwersoog, Staatsbosbeheer en het Zeehondencentrum Pieterburen.
Het WEC had een ambitieuze visie om een ​​plek te creëren waar bezoekers de Waddenregio op een unieke manier kunnen ervaren, zich bewust worden van de kwetsbaarheid van het gebied, en waar commerciële activiteiten bijdragen aan de duurzaamheid van het centrum.
Het Werelderfgoedcentrum wordt verwacht te openen in 2025, met nieuwe technologische en organisatorische uitdagingen. Om deze aan te pakken, wordt het Zeehondencentrum Pieterburen gebruikt als testomgeving om nieuwe technologische oplossingen en verbeteringen uit te proberen en te implementeren, ter voorbereiding op de officiële opening van het centrum.

Challenges

De uitdaging voor het Werelderfgoedcentrum (WEC) en Harvest Digital ligt in het ontwikkelen van een geïntegreerde technologische omgeving die niet alleen voldoet aan de operationele behoeften van het centrum, maar ook bijdraagt aan het versterken van de kernwaarden van behoud, bewustwording en duurzaamheid.

Integratie van missiegerichte technologie

Optimalisatie van bezoekerservaring en inkomstengeneratie

Flexibiliteit en schaalbaarheid voor toekomstige groei

Samenwerking WEC heeft de expertise van Harvest Digital ingeschakeld om een ​​technologische omgeving te ontwikkelen die niet alleen de missie van het centrum ondersteunt, maar ook gebruiksvriendelijk, efficiënt en flexibel is. Harvest Digital startte een bedrijfsadvies proces om de technologische oplossingen te identificeren die het beste aansluiten bij de doelen en organisatie. Om deze aan te pakken, werd het Zeehondencentrum Pieterburen gebruikt als testomgeving om nieuwe technologische oplossingen en verbeteringen uit te proberen en te implementeren, ter voorbereiding op de officiële opening van het centrum. Strategische aanpak

 

  • Inzichten verwerven

Harvest Digital organiseerde workshops met belanghebbenden om de huidige bedrijfsprocessen te begrijpen en de gewenste toekomstige workflow te definiëren.

 

  • Identificeren van hiaten

Een uitgebreide analyse onthulde het verschil tussen de huidige workflow en de gewenste situatie, waarin technologische systemen een cruciale rol zouden spelen.

 

  • Systeemselectie

Op basis van inzichten uit workshops en analyses werd een grondige systeemselectie uitgevoerd. Dit omvatte het behouden van bestaande systemen, het uitfaseren van overbodige systemen en het integreren van nieuwe systemen.

 

  • Technologische architectuur

Harvest Digital genereerde een uitgebreid rapport dat een duidelijk overzicht gaf van de voorgestelde technologische architectuur. Deze architectuur was ontworpen om de doelstellingen van zowel het Zeehondencentrum als het toekomstige Werelderfgoedcentrum te ondersteunen.

Met de duidelijke inzichten uit de workshops en een begrip van de uitdagingen begon Harvest Digital op maat gemaakte technologische oplossingen te ontwerpen. We ontwikkelden geavanceerde systemen voor ticketing en webshop-functionaliteit die naadloos aansloten bij de missie van het Werelderfgoedcentrum. Er werd ook aandacht besteed aan andere technologische aanpassingen, zoals het verbeteren van interne administratie en het stroomlijnen van kernactiviteiten zoals zeehonden verzorging.

  • Functionaliteiten voor ticketing en webshop Interne administratie Stroomlijnen van kernactiviteiten
  • Resultaten & Voordelen
  • Implementatie

 

De resultaten van de implementatie waren opwindend. De nieuwe technologische oplossingen brachten aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie en gebruikerservaring met zich mee. Het ticketsysteem maakte het eenvoudig voor bezoekers om toegangskaarten te verkrijgen, terwijl de vernieuwde webshop een naadloze winkelervaring bood.

 

De verbeteringen leidden niet alleen tot een toename van het aantal bezoekers, maar ook tot groeiende inkomsten uit verschillende commerciële activiteiten. Dankzij het soepele en intuïtieve verkoopproces van tickets en de verbeterde webshop-ervaring werden bezoekers meer aangetrokken tot het Werelderfgoedcentrum. Dit resulteerde niet alleen in een positieve impact op het vergroten van het bewustzijn over de kwetsbaarheid van het gebied, maar ook in duurzame financiële ondersteuning voor de voortzetting van het centrum.

De geïmplementeerde technologische oplossingen bieden een sterke basis voor de toekomst van het Werelderfgoedcentrum. Met de verwachte opening in 2025 in zicht, beschikt het centrum nu over een goed geteste en efficiënte technologische infrastructuur die klaar is om bezoekers te verwelkomen en de missie van bewustwording en harmonie tussen mens en natuur te vervullen. De inzichten en ervaringen uit dit project zullen dienen als bouwstenen voor verdere groei en ontwikkeling.

Ons verhaal is jouw verhaal

Met ons toegewijde team van experts streven we ernaar om je te helpen en een blijvende impact te maken.

onze succesverhalen

Travel Designer

Sales & Partner Management

Customer Experiences

Customer 360

Ticketing System & Creative

Pieterburen

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates