Salesforce

In een tijd waarin technologie en marketing hand in hand gaan, streven merken naar naadloze klantervaringen die de waarde van hun investering in Salesforce-oplossingen maximaliseren. Als toonaangevende Salesforce-partner gedurende meer dan een decennium, hebben wij ons gespecialiseerd in innovatieve end-to-end-oplossingen die de norm stellen voor nieuwe standaarden in verschillende industrieën. Met een gelijke focus op zowel technologie als marketing, bieden wij merken de mogelijkheid om snel de markt te betreden met bewezen oplossingen die gebruik maken van meerdere en diverse Salesforce-clouds, terwijl tegelijkertijd de complexiteit van IT wordt verminderd. Onze benadering van 50/50 technologie en marketing stelt merken in staat om hun doelen te bereiken met een uitgebalanceerde strategie die zowel de technologische infrastructuur als de klantgerichte benadering omvat.

Ons team van gecertificeerde Salesforce-experts belichaamt de perfecte synergie tussen technische vaardigheden op het gebied van Salesforce en het creatieve vernuft van marketing. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om gepersonaliseerde customer journeys te creëren die blijvende merkloyaliteit bevorderen, van het allereerste contactpunt tot de nazorg na aankoop. Dankzij onze experts kunnen we intelligente besluitvorming en automatisering implementeren voor zowel kleine bedrijven als full-stack enterprise-ondernemingen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI en machine learning via Data Cloud & GPT, waardoor onze klanten kunnen profiteren van geoptimaliseerde processen en verbeterde resultaten.

Als pioniers in ons vakgebied hebben we het voorrecht gekregen om twee zetels te bekleden in de adviesraad van Salesforce. Deze positie heeft ons de status van voorkeurspartner voor innovatie opgeleverd binnen Salesforce’s commerce- en marketingoplossingen, met specifieke nadruk op AI, Marketing GPT en Commerce GPT. Als de eerste gecertificeerde Salesforce Full Stack Commerce Partner beschikken we over een uniek inzicht in het Salesforce Commerce-ecosysteem. Dit stelt ons in staat om ongeëvenaarde ondersteuning en expertise te bieden op het gebied van B2B, B2C, orderafhandeling en kanaalintegraties – een inzicht dat alleen een gecertificeerde full stack partner kan bieden.

Ons langdurige en vertrouwde partnerschap met Salesforce weerspiegelt onze sterke verbondenheid met de Customer 360-visie van Salesforce. Dit heeft onze positie als wereldwijde marktleider in implementatie verder versterkt. Onze nauwe samenwerking met Salesforce stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en voorop te blijven lopen in de evoluerende wereld van digitale commerce en marketing.

Als internationaal bureau beschikken we over uitgebreide kennis en expertise in het volledige digitale ecosysteem. We begrijpen de nuances van lokale markten en kunnen je helpen je publiek te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategie voor een specifieke regio of het optimaliseren van je wereldwijde bereik, wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van je Salesforce-reis.

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates