Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect
02.
Over ons

That's how we roll

We hebben de ervaring en kennis en brengen altijd onze A-game. We zijn flexibel, creatief en we zijn hier om impact te maken. We baseren onze inzichten op resultaten. Door diepgaand inzicht in de klant te creëren, en met operationele expertise, ontwikkelen wij praktisch uitvoerbare plannen. We meten, onderzoeken en voorspellen succes. Met verkregen inzichten optimaliseren we bestaande processen en herhalen we onze ‘way of work’. Het doel is om onze klanten te begeleiden naar een snelle en duurzame groei met behulp van strategie, data & technologie. Snel, maar altijd verantwoord.

Harvest Digital is een betrouwbare en innovatieve partner die u helpt groeikansen te signaleren en benutten. Samen creëren we snelle en duurzame groei door gebruik te maken van data science, analytics, marketingtechnologie en automatisering.

Onze cultuur

Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan.’

Nog nooit eerder gedaan? Mooi! Wij hebben een ‘just do it’-mentaliteit. Nieuwe dingen proberen is de sleutel tot ontwikkeling. Enthousiast dat we zijn, leren we onszelf graag nieuwe vaardigheden. Wij denken altijd 1 stap vooruit. Neem je nieuwsgierigheid en eigenzinnigheid vooral mee! Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven.

 

We worden blij van ons werk, van elkaar en van onze klanten. Plezier is een belangrijk onderdeel van Harvest Digital. Ondernemerschap en samenwerking zijn essentieel; samen maken we het verschil.

a

Impact maken

We willen impact maken. Het hoogste resultaat, dat is waar we naar streven. We zijn meedogenloos, want ‘wel goed’ is niet goed genoeg. Hebben we echt het uiterste uit onszelf en de mogelijkheden gehaald? Alleen wanneer we deze vraag met JA beantwoorden, zijn we tevreden.

You didn’t wake up….to be mediocre, did you?

04.
Vacatures

Doe je mee?

Wij zoeken altijd naar gelijkgestemde digital minded collega’s. Mensen die denken in ‘’can do’s’’ en graag dingen doen die nog nooit zijn gedaan. Bring on the excitement!

 

Ook jij kunt werken met de mooiste klanten op nationaal als internationaal niveau. Dit moet iedereen toch willen? Dus, als je denkt dat je een aanvulling bent op ons team, kennis hebt van Tech, en een fijn persoon om samen mee te werken, kijk dan nu bij onze vacatures.

It seams that you haven't connected with your Instagram account