Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Over ons

Hi, Wij zijn Harvest Digital

Een growth agency die begrijpt dat nieuwe technologie, creativiteit en het goed kunnen inspelen op klantgedrag grootschalige groeikansen biedt. Samen met onze klanten creëren we snelle en duurzame groei door gebruik te maken van data science, media & technologie.

“Technologie & Digital business is nog nooit zo snel geweest. Het heeft het leven van de consument veranderd. Een nieuw soort merken zoals Google, Amazon, Netflix en Airbnb zorgen voor continue disruptie en verstoren de status-quo in alle sectoren.

Deze merken hebben nieuwe standaarden gezet voor customer experience door hun diensten continu te verbeteren via digital media, data en AI”.

Deze nieuwe standaard verwacht consument van je, als business.

Harvest Digital helpt groeikansen te signaleren en benutten. Samen creëren we snelle en duurzame groei door gebruik te maken van data science, media & technologie.

Onze Cultuur

Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan.’

Nog nooit eerder gedaan? Mooi! Wij hebben een ‘just do it’-mentaliteit. Nieuwe dingen proberen is de sleutel tot ontwikkeling. Enthousiast dat we zijn, leren we onszelf graag nieuwe vaardigheden. Wij denken altijd 1 stap vooruit. Neem je nieuwsgierigheid en eigenzinnigheid vooral mee! Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven.

We worden blij van ons werk, van elkaar en van onze klanten. Plezier is een belangrijk onderdeel van Harvest Digital. Ondernemerschap en samenwerking zijn essentieel; samen maken we het verschil.

a

Impact maken

We willen impact maken. Het hoogste resultaat, dat is waar we naar streven. We zijn meedogenloos, want ‘wel goed’ is niet goed genoeg. Hebben we echt het uiterste uit onszelf en de mogelijkheden gehaald? Alleen wanneer we deze vraag met JA beantwoorden, zijn we tevreden.

You didn’t wake up….to be mediocre, did you?

Doe je mee?

Wij zoeken altijd naar gelijkgestemde digital minded collega’s. Mensen die denken in ‘’can do’s’’ en graag dingen doen die nog nooit zijn gedaan. Bring on the excitement!

 

Ook jij kunt werken met de mooiste klanten op nationaal als internationaal niveau. Dit moet iedereen toch willen? Dus, als je denkt dat je een aanvulling bent op ons team, kennis hebt van Tech, en een fijn persoon om samen mee te werken, kijk dan nu bij onze vacatures.