Samen creëren we digitale successen

Wij zijn Harvest Digital

Welkom bij Harvest Digital, waar digitale innovatie echt tot resultaten leidt. Wij begrijpen dat de wereld van digital constant in beweging is, met grote thema’s als data, creativiteit en technologie die voortdurend om aandacht strijden. Maar wat echt het verschil maakt, is hoe je deze elementen samenbrengt om je klanten centraal te stellen en bedrijfsgroei te realiseren.

Innoverend sinds 2016

Harvest Digital is niet alleen een digitaal bureau; we zijn jouw partner in het navigeren door deze digitale turbulentie.

We begrijpen de complexiteit van de digitale wereld en richten ons op het daadwerkelijk behalen van meetbare resultaten. Ons team van meer dan 40 specialisten is hier om mensen en technologie met elkaar te verbinden, traditionele silo’s te doorbreken en jouw bedrijf (nog) succesvoller te maken.

40+

Specialisten

10+

Specialismen

4

Hoofddiensten

Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat? Het begint met een flexibele aanpak, altijd vanuit een strategisch perspectief.

Onze vier hoofddiensten – Technology & Data, Experience & Growth, Digital Innovation en Social & Creative – vormen de bouwstenen van onze aanpak.

We zijn experts in het slim combineren van technologie en data om duurzame groei mogelijk te maken. We streven ernaar boeiende digitale ervaringen te creëren die niet alleen indruk maken, maar ook bijdragen aan de groei van merken.

Innovatie zit in ons DNA, en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten vooruit te helpen in een steeds veranderend digitaal landschap. En we geloven in de kracht van creativiteit en sociale media om impact te maken en merken te laten groeien.

Met onze flexibele daadkracht, ingebed in een strategisch kader, zijn we in staat om impasses op te lossen en uitersten met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om inhouse samenwerkingen, externe projecten of detachering, wij begrijpen wat jij op dit moment nodig hebt. Want we weten dat technologie, data en creativiteit slechts middelen zijn om jouw merk-, marketing- of bedrijfsdoelen te bereiken.

Sluit je aan bij de vele toonaangevende en ambitieuze organisaties die we hebben geholpen, waaronder Rituals, ING, Exact Software, Landal GreenParks en Friesland Campina. Samen realiseren we succes en stimuleren we groei in een wereld die altijd in beweging is.

Ons verhaal is jouw verhaal

Wil je ook onderdeel worden van ons team? Bekijk hier onze vacatures!

Onze kernwaarden

We hechten veel waarde aan onze kernwaarden. Ze vormen niet alleen de basis voor onze klantrelaties, maar ook voor onze bedrijfscultuur.

Ambitie

Bij ons draait het niet alleen om doelen stellen, maar ook om ze te overtreffen. We streven voortdurend naar het hoogst haalbare.

Specialisme

We zijn een team van experts. Voortdurend in ontwikkeling om te blijven innoveren.

Flexibiliteit

We geloven in de kracht van samenwerking, waarbij verschillende ideeën bijdragen aan een gezamenlijk succesverhaal.

Samenwerken

We passen ons gemakkelijk aan nieuwe situaties aan en vinden creatieve oplossingen in een steeds veranderende omgeving.

Plezier

Plezier is de energie die ons drijft om het beste uit onszelf en onze klanten te halen.

Resultaatgericht

Met onze proactieve en nuchtere aanpak maken we zichtbaar en snel impact.

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuws door ons te volgen op social media! Samen kunnen we de conversatie voortzetten en verbonden blijven. Volg ons vandaag nog en word deel van onze online community!

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates