Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Social Media Marketing

Heb je vragen? 

Neem contact met ons op!

Facebook advertising, instagram advertising of advertising op Wechat, Linkedin of Twitter, ze zijn een belangrijk onderdeel van de customer journey. Met het enorme bereik van social media; van Facebook en Instagram tot Youtube en Wechat, we weten hoe we deze kanalen inzetten om jouw doelgroep exact op het juiste, kanaal en fase in de customer journey te bereiken.

Onze way of work

Je hebt dus een merk met een geweldig verhaal en je weet precies aan wie je dat verhaal wilt vertellen. Maar voordat je van start gaat met het sturen van allerlei berichten, stel jezelf deze vraag: hoe, waar en wanneer bereik ik mijn doelgroep in een voortdurend veranderende wereld die al aan de lopende band bestookt wordt met reclame?

Bij Harvest hebben we een diverse groep creatieve talenten en data driven marketeers gevormd. Denk hierbij aan designers, strategen, data scientists en marketeers. Elke dag werken zij samen met onze technologie professionals om het beste van beide werelden samen te brengen.

Why Harvest?

We zijn bloedserieus over resultaat behalen. Onze beslissingen maken we op basis van data. Zonder data geen inzicht. En zonder inzicht geen geniale mediacampagne om een consument echt te raken(!)  Is het Branding, Sales, Loyaliteit of retentie, welk doel je ook hebt. Wij weten wij als geen ander hoe je doelen te behalen. Dit betekent over het hele digitale spectrum inzichten te verzamelen met onze slimme technologieën. En de juiste boodschap? Ook daar draaien we onze hand niet voor om.

 

> Pioniers & jarenlang ervaring op het gebied van social advertising

> Data driven aanpak

> Korte lijnen, snel schakelen

> Brede kennis op het gebied van social advertising

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: