Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Search Advertising

Heb je vragen? 

Neem contact met ons op!

Search Advertising (Google Ads), de backbone van digital marketing. prospects en klanten waarderen het als een bedrijf makkelijk te vinden is. En jij wilt natuurlijk dat je vindbaar bent op voor jouw relevante termen. Onze gecertificeerde consultants weten precies hoe ze jouw online vindbaarheid moeten optimaliseren en bezoekers laten converteren

SEA Automation

De snelste manier om zichtbaar te zijn en ja, ook de meest prominente plek om te staan. Op je smartphone nemen ze praktisch het hele scherm in beslag. We hebben het natuurlijk over zoekmachine advertenties.

We helpen je om de doelgroep te bereiken via online zoekmachines zoals Google en Bing, maar ook kleinere zoekmachines die zich richten op nichemarkten. We zorgen ervoor dat advertenties alleen bij relevante zoekopdrachten worden getoond en dat ze in lijn zijn met de behoeftes van de gebruiker op dat moment.

We combineren slim gebruik van scripts en automatisering met een focus op ROI of ROAS. Met deze focus kunnen we echt waarde toevoegen aan je campagnes.

Performance Driven

Hoe bereiken we jouw doelen? Van bereik tot performance. Het begint allemaal met data. Ons team van ervaren SEA consultants analyseert je website data, het zoekgedrag van je doelgroep en data van andere relevante bronnen. Denk bijvoorbeeld aan CRM (e-mail) data, Social en display. De krux zit ‘m in de combinatie van alle relevante bronnen. Vanuit deze analyse wordt een concreet plan opgesteld hoe doelen worden behaald. Of het nu gaat om ‘the low hanging’ fruit, lange termijn doelen of het streven naar de optimale performance.

> Pioniers & jarenlang ervaring op het gebied van search advertising

> Data driven aanpak

> Korte lijnen, snel schakelen

> Brede kennis op het gebied van search advertising

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor: