Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Display Advertising

Heb je vragen? 

Neem contact met ons op!

Effectief display advertising doe je programmatic buying met dynamic creatives. De digitale wereld biedt ons vele nieuwe kansen en touchpoints om klanten te bereiken. Om deze mogelijkheden optimaal te benutten en kwalitatieve feedback te verzamelen, gebruiken we state of the art technologie. Deze tech verzamelt kwalitatieve data die helpen om je klanten door middel van nog betere targeting te bereiken – of uitsluitingen te maken. Onze specialisten weten daarom als geen ander wat de best passende, ge├»ntegreerde media aanpak is voor jouw situatie.

Programmatic Display Advertising

Moderne technologie en grote hoeveelheden data zorgen voor ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om display advertising. Het zou een fulltime baan moeten zijn om alleen al de ontwikkelingen in de digitale marketingwereld bij te houden. Media inkoop doen we tegenwoordig programmatic. De rol van de digitale marketeer verschuift van voornamelijk uitvoering naar steeds meer strategie en creatie. Het is onze verantwoordelijkheid om de meest innovatieve, datagedreven display campagnes te voeren. En daarom weten wij precies welke (mix van) kanalen ingezet moeten worden om jouw boodschap optimaal over te brengen, en waar en wanneer deze de grootste impact heeft.

Why Harvest?

Hoe logisch het misschien ook klinkt, een display campagne die de gewenste resultaten oplevert is niet vanzelfsprekend. Ons proces draait om grondige analyse en het vaststellen van doelen, waarna onze creatieve en datagedreven specialisten aan de slag gaan om alles in gang te zetten.
Door middel van open RTB, private market places alsmede managed buys weten we advertentieruimte in te kopen op het brede scala van open en premium domeinen. Daarbij zorgen onder andere de uitgebreide mogelijkheden van programmatic buying en de geautomatiseerde inkoop van online advertentieruimte via real-time bidding (RTB) voor een specifieke en doeltreffende targeting.
Vervolgstappen zijn doorlopende optimalisatie op basis van data. We gebruiken attributiemodellen om eenvoudig inzicht te geven in alle touchpoints in de customer journey en de prestaties daarvan. En met automation en machine learning garanderen we dat we het meeste uit jouw mediabudget halen.

Helderheid

Transparantie in onze service is heel belangrijk voor ons. Hoe zorgen we hiervoor? We bieden een volledig overzicht aan van alle campaign data, media uitgaven en activiteiten in de rapportages. Je kunt precies zien hoe elke euro is uitgegeven. Geen verborgen kosten. Geen geheimen.

 

Bij Harvest helpen we bij het implementeren van programmatic- en display technologie en de realisatie van performance gedreven campagnes.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: