Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Email marketing

Heb je vragen? 

Neem contact met ons op!

E-mail is bij vele merken nog steeds het belangrijkste kanaal. Inzet op grote schaal, gepersonaliseerd binnen de customer journey is cruciaal voor een succesvolle campagne. E-mail marketing biedt de mogelijkheid om zeer gericht te segmenteren, personaliseren en te automatiseren. Daarbij het samenspel tussen je overige (paid) kanalen. E-mail is daarmee bijzonder geschikt voor omzet- en leadgeneratie, klantbinding, upsell en cross-sell.

Door een gestructureerde benadering helpen we je tijd te besparen en je bedrijfsdoelen te bereiken. Customer journeys zijn niet meer lineair en consumenten bewegen is online over zoveel touchpoints. Niet alleen je website, socials en andere paid en owned kanalen, maar ook middels e-mail, push of sms. Er wordt van merken verwacht dat ze altijd de relevante boodschap op het juiste moment leveren.

Personalisatie

E-mail marketing en de term ‘marketing automation’ doet je misschien niet direct aan personalisatie denken, misschien zelfs aan het tegenovergestelde. Toch kan je met e-mailmarketing grote stappen maken in het veel persoonlijker maken van je marketing, en belangrijker; winstgevender.

Een succesvolle e-mailmarketing campagne hangt nauw samen met het design van het template, de boodschap, segmentatie vanuit de database en propositie.Van belang is dat de boodschap voor elke persoon passend is in de fase van de customer journey.

Why Harvest?

Onze marketing automation consultants kunnen je helpen met je strategie, het maken van de juiste segmenten, het kiezen van je de slimste automations en content creatie, campagne management en natuurlijk het meten van je resultaten.

Wij geloven dat e-mail marketing – marketing automation het beste werkt als je strategie, data, technologie en creativiteit met elkaar combineert. Vergeet echter niet andere kanalen in de mix. Op deze manier krijg je inzicht in je doelgroep en weet je precies wanneer en hoe je het best de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon krijgt, gepersonaliseerd welteverstaan.

We helpen je met een pragmatische email marketing strategie, een concreet plan van aanpak en optimalisatie traject. Kortom, van begin tot eind.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: