Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Conversion Rate Optimization

Heb je vragen? 

Neem contact met ons op!

In de rap veranderende digitale wereld wil je als business al je interacties met klanten online kunnen testen en optimaliseren. In real-time, met echte klanten. Niet alleen esthetische wijzigingen, maar ook dieper in de back-end, bijvoorbeeld in mobiele apps, APIs, boekingssystemen en zoekalgoritmes. De digital journey van klanten gaat namelijk vaak veel verder dan je website, experimenteren en testen van begin tot eind is daarom een van de sleutels tot grotere impact.

Door een gestructureerde benadering helpen we je tijd te besparen en je bedrijfsdoelen te bereiken. Customer journeys zijn niet meer lineair en consumenten bewegen is online over zoveel touchpoints. Niet alleen je website, socials en andere paid en owned kanalen, maar ook middels e-mail, push of sms. Er wordt van merken verwacht dat ze altijd de relevante boodschap op het juiste moment leveren.

 

Ervaren en vooruitstrevende ondernemingen trekken digital experimentation breder dan alleen marketingteams, maar haken ook andere teams zoals development, product en service aan. Op deze manier kunnen experimenten ook meer omvatten dan ads, landingspagina’s en check-out processen.

Why Harvest?

Als je experimenteert en test met input vanuit de gehele organisatie kun je de beste resultaten verwachten. Vervolgens kunnen product owners met kleine tests in de productieomgeving continu valideren wat het beste werkt en de meeste waarde op gaat leveren.

Harvest helpt op basis van uitgebreide kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Vanuit hier formuleren we hypotheses voor de onderdelen binnen de digital customer journey. Door deze hypotheses te testen kunnen wij effectief aan de slag met het verhogen van je rendement.

Helder en duidelijkheid

Bij Harvest denken we graag out-of-the-box. Ons proces van zes stappen geeft je een volledig beeld en zorgt ervoor dat we jouw platform nóg beter kunnen maken: Onze jarenlange kennis op het gebied van CRO zorgt ervoor dat we aantoonbare succes behalen voor onze klanten.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor: