Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Know,

your Audience

Een gedegen, datagestuurde benadering van digital marketing is geen uniek onderscheidingspunt meer. Het is een realiteit geworden. Klanten verwachten een cross-channel, geïntegreerde aanpak waarbij hun gegevens en doelgroepen een centrale rol spelen.

Werken met Salesforce, Google en Harvest betekent de keuze van een marketingplatform dat alle gegevens van uw klant naadloos verbindt via kanalen en u in staat stelt deze gegevens te verrijken met CRM-informatie of andere gegevensstromen die relevant zijn voor de digitale marketingcampagnes van uw klant. De samenwerking Salesforce en Google maakt integraties – ook met andere systemen bijvoorbeeld complexe datawarehouses, data te collecteren en te organiseren

Tag Management

Marketeers willen op eenvoudige en betrouwbare wijze tags beheren, en dat beheer moeiteloos kunnen integreren met bestaande systemen.

Consent Management

Inzichten verkrijgen vanuit data. Data stitching en harmoniseren. Het kennen en analyseren van je doelgroep en het creeren van de juiste segmenten.

Data integratie

De expertise van Harvest in het leggen gegevensverbindingen – integraties, betekent dat je nooit alleen bent in dit proces en dat u kunt vertrouwen op onze uitgebreide expertise in het integreren met complexe datawarehouses en 3rd party technologieën.

strategie-header

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor: