automotive

Automotive

Van substantiële investeringen in de ontwikkeling van elektrische voertuigen tot de verschuiving naar direct-to-consumer modellen en het verkennen van digital-first ervaringen, zowel binnen als buiten de auto, tot aan veranderende consumentenvoorkeuren. Autofabrikanten moeten technologisch geavanceerder en meer op data gericht worden om zich aan te passen en te floreren in een voortdurend veranderend landschap.

Harvest Digital – Automotive is een team van experts dat zich bezighoudt met het vormgeven van de toekomst van de auto-industrie. Ze werken samen met enkele van ’s werelds meest gerespecteerde merken, innovatieve start-ups en vooruitstrevende organisaties om deze uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Hun expertise strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder digitale transformatie, customer experience, e-commerce, data-analyse en meer, en ze zijn vastbesloten om de auto-industrie te helpen innoveren en succesvol te blijven in dit tijdperk van verandering.

Stimuleren van Mobiliteit

De wereldwijde auto-industrie bevindt zich op een kritiek punt als gevolg van de veranderende behoeften van de consument. Het leveren van een soepele koopervaring is te complex geworden. Opvallen en vertrouwen wekken bij consumenten is zeer competitief en moeilijk. En het is een strijd om een balans te vinden tussen het aanbieden van gebruiksvriendelijke interfaces, geavanceerde functies in de auto en EV-aanbiedingen – en dat allemaal tegelijkertijd

Harvest Digital – Automotive is het antwoord op de uitdagingen waarmee technologie- en marketing leiders worden geconfronteerd:

Dit hebben voor Automotive we gedaan

Social Growth & Marketing

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates