Travel Designer

Met de intuïtieve interface van de Travel Designer kunnen gebruikers eenvoudig bestemmingen, accommodaties, activiteiten en vervoer toevoegen en regelen. Het gehele reisplan wordt dynamisch bijgewerkt terwijl aanpassingen worden gemaakt, waardoor het proces van reisplanning sneller en efficiënter wordt.

Wat de Salesforce Travel Designer uniek maakt, is de mogelijkheid voor klanten om hun reisplannen online verder te configureren. Zodra de basis itinerary is opgesteld, ontvangt de klant een uitnodiging om in te loggen op een veilige online omgeving. Hier kunnen ze eenvoudig elementen toevoegen, wijzigen of verwijderen, afhankelijk van hun voorkeuren en behoeften. Dit interactieve proces zorgt niet alleen voor een gepersonaliseerde reiservaring, maar betrekt de klant ook actief bij het planningsproces.

Alle gegevens die zijn vastgelegd tijdens het gebruik van de Salesforce Travel Designer worden teruggebracht naar het Customer360-platform. Dit betekent dat elke interactie, wijziging en voorkeur van de klant automatisch wordt vastgelegd en beschikbaar is voor een volledig overzicht van de klant. Deze data stelt je in staat om meer te leren over de voorkeuren van klanten en het aanbod verder te personaliseren.

Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates