Growth

Onze online wereld bestaat uit steeds meer kanalen, contactmomenten en interacties. Wij geloven in slimme online marketing: Gedenkwaardige, persoonlijke berichten waarmee je een nieuw niveau van personalisatie bereikt. High-impact, realtime en volledig geautomatiseerd. Zo leveren we de juiste boodschap, aan de juiste persoon op het juiste moment. 

Onze diensten

Harvest Digital biedt een breed scala aan diensten om jouw online marketing naar een hoger niveau te brengen. Onze experts helpen bedrijven om te groeien en hun digitale business te versnellen. Wij combineren expertise op het gebied van data, media & prestaties om zo het best mogelijke resultaat te leveren. Wij geloven en effectieve en slimme campagnes met een heldere blik op het doel en met data als fundament.

Media Strategie

Samen met jou helpen we je de best mogelijke media inzet te bepalen. Hoe kunnen we de online kanalen zo goed mogelijk inzetten om jouw doelen te bepalen. Het begint met het bepalen van je doelen. We plotten samen een stip op de horizon en bepalen hoe we daar gaan komen. Het bevat onder andere acquisitie, klantbetrokkenheid, content en hoe we de kanalen maximaal inzetten.

Search Advertising

We gebruiken een mix van data, expertise gestaafd op ervaring en content om jouw maximaal resultaat te halen. We zetten de beschikbare technologie zo slim mogelijk in en optimaliseren continue voor de beste resultaten. We maken Paid Search bereikbaar voor al onze klanten door in te spelen op hun doelgroep en op een effectieve manier te adviseren en via verschillende netwerken een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Social Advertising

Met een expertise in social media advertising gaan we voor een optimaal resultaat over alle sociale kanalen heen. Met data als het fundament en door het gebruik van de nieuwste technologie en door middel van automatisering behalen we optimale resultaten. Het begint bij jouw doelstelling en samen bepalen we de beste inzet door de hele funnel van awareness tot conversie. Onze expertise is aanwezig in een verscheidenheid van kanalen waaronder Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Twitter, Pinterest & Linkedin.

Display & Video Advertising

Impact maken over de volledige breedte is waar wij in geloven. Display & Video zijn als kanaal uiterst geschikt. Met onze expertise bepalen wij de optimale aanpak en gaan voor het maximale resultaat. Met een mix van expertise en gedreven door data maken we slimme keuzes om zo tot nieuwe inzichten te komen en optimale resultaten te behalen.

© Harvest Digital. All rights reserved.