Content Campagnes

Content Campagnes

Marketeers zijn op zoek naar manieren om op te vallen in de wereld van advertenties waarin we leven, die verzadigd is met advertenties. Maar met zoveel onopgemerkte advertenties die rondzweven, wat is er nodig om een campagne of activatie te creëren die echt blijft hangen? Of het nu gaat om een authentieke boodschap, een grappig script of slimme branding, onze experts helpen merken bij het toepassen van creativiteit die diep menselijk is en opvalt.

Stand out!
Dus je merkverhaal is echt geweldig en je weet precies wie ervan moet horen. Tijd om jezelf deze drievoudige vraag te stellen: Hoe, waar en wanneer bereik ik mijn doelgroep in een wereld die verzadigd is met concurrerende content? Om op te vallen tussen alle kattengifs, hotelaanbiedingen en roddels over beroemdheden, is relevantie de sleutel.

Full service
Soms bestaat de beste campagne om je verhaal over te brengen niet uit ads. Daarom bekijken we jouw uitdagingen vanuit elk perspectief. We houden ons niet vast aan een vaste oplossing voor elk probleem, maar kijken naar de middelen die we nodig hebben om jouw merkverhaal bij jouw doelgroep te brengen. Als dit betekent dat we de buyers journey moeten vullen met relevante content, conversational moeten inzetten voor een innovatieve creatieve aanpak, of email moeten personaliseren hebben we het talent en de kennis in huis.

Hoe kunnen we helpen
Wij geloven dat creative niet los te zien is van tech en data. Creatieve talenten werken samen met marketeers, data specialisten technologieprofessionals. Immers, storytelling is vandaag de dag net zo relevant als vroeger, maar technologie is wat van een gewoon verhaal een geweldig verhaal maakt. Een verhaal dat opvalt tussen de massa en gemakkelijk opvalt.

Of je doelen nu gericht zijn op het opbouwen van merkbekendheid, het genereren van verkopen, of beide, we zorgen ervoor dat we je campagnes bijhouden en meten, zodat je indien nodig kunt bijsturen en het beste resultaat kunt behalen.

onze succesverhalen

Travel Designer
Met de Travel Designer van Harvest Digital is Talisman in staat om vanuit Salesforce hoogwaardige reisvoorstellen aan te...
Sales & Partner Management
Geoptimaliseerde Sales Flow & Partner Management met behulp van een Salesforce Partner Portaal.
Customer Experiences
Fabienne Chapot, een modemerk sinds 2006 geboren en getogen in Amsterdam.
Ticketing System & Creative
Het succesverhaal van de samenwerking tussen het Werelderfgoedcentrum en Harvest Digital illustreert hoe een zorgvuldig ...
Social Growth & Marketing
De Nederlandse Spoorwegen (NS) behoeven weinig introductie. Als doel stelt de organisatie zichzelf: ‘het mogelijk maken ...
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates