Technology & Data

Onze expertise ligt in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde tech-oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook toekomstbestendig. We geloven in tech inzet die tastbare resultaten opleveren. 

Onze aanpak

Wij bieden ondersteuning door middel van schaalbare platformen, API’s en flexibele oplossingen die zorgen voor groei in omzet, kostenbesparing, flexibiliteit en snelheid. Hierdoor wordt technologie niet langer gezien als een last, maar als een middel om jouw digitale business succesvol uit te bouwen. Door een hoogwaardige online klantervaring te bieden, kun je meespelen op het hoogste technologische niveau.

Bij ons draait alles om naadloze integraties, die de kern vormen van al onze activiteiten. Hierdoor maken we gestroomlijnde digitale ervaringen mogelijk. Met de ondersteuning van onze DevOps & QA-teams garanderen we digitale oplossingen van hoge kwaliteit met optimale prestaties, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid. Onze trainingen, tools, processen en technologieën zijn gericht op het versterken van jouw bedrijf en het versnellen van jouw digitale groei.

Daarnaast bieden we hulp bij platformmigraties, trainen we jouw team, ontwikkelen en bouwen we governance-frameworks en genereren we draagvlak binnen jouw organisatie.

Naast het gebruik van gevestigde technologieën, helpen we steeds meer klanten met de implementatie van opkomende technologieën zoals Web3, Blockchain, AR, VR, AI & Machine Learning.

Benieuwd naar wat wij voor jouw business kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje bij al onze Technologie & Engineering services, of neem direct contact op met één van onze experts voor de kortste weg naar succes.

Technology & Data diensten

Tech & Data

Laten we samenwerken

Versnel jouw digitale transformatie met onze deskundige begeleiding en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen transformeren en voorbereiden op succes in het digitale tijdperk.

onze succesverhalen

Travel Designer
Met de Travel Designer van Harvest Digital is Talisman in staat om vanuit Salesforce hoogwaardige reisvoorstellen aan te...
Sales & Partner Management
Geoptimaliseerde Sales Flow & Partner Management met behulp van een Salesforce Partner Portaal.
Customer Experiences
Fabienne Chapot, een modemerk sinds 2006 geboren en getogen in Amsterdam.
Ticketing System & Creative
Het succesverhaal van de samenwerking tussen het Werelderfgoedcentrum en Harvest Digital illustreert hoe een zorgvuldig ...
Social Growth & Marketing
De Nederlandse Spoorwegen (NS) behoeven weinig introductie. Als doel stelt de organisatie zichzelf: ‘het mogelijk maken ...
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates