Social & Creative

Wij ontwikkelen proposities, campagne concepten en assets. Dit doen we via diverse vormen van creativiteit. Denk aan rich-media uitingen, social ads, dynamische uitingen, UX-design, landingpages en meer. En om dat we tech, AI, data en concept samenvoegen maken we altijd impact. 

Onze aanpak

In de moderne wereld is het cruciaal voor brands om hun strategie en boodschap voortdurend te herzien. Relevante content en uitingen zijn essentieel om bij de consument betrokken te blijven in elke fase van de buyers journey. Wij vertrouwen op technologie en marketing om deze content te optimaliseren en authentieke verhalen te vertellen die resoneren met de juiste doelgroepen. Creative automation speelt hierbij een sleutelrol, waardoor brands op grote schaal gepersonaliseerde en boeiende content kunnen leveren om de merkervaring te versterken en de betrokkenheid te vergroten.

 

We hebben een baanbrekende rol gespeeld in seksuele voorlichting in de Filipijnen door Durex te ondersteunen met innovatieve conversational marketing via Viber. Ook hebben we Exact Software geholpen met een revolutionaire in-product communicatie om gebruikers te helpen het maximale uit hun software te halen. Rituals profiteert van een dynamische email aanpak dat we hebben ontwikkeld voor lokale marketeers, wat heeft geleid tot een opmerkelijke verbetering van de efficiëntie met 20%. Voor Vakanties.nl hebben we een geavanceerd systeem opgezet om geautomatiseerd elke e-mail volledig te personaliseren – op basis van boekingsgeschiedenis, customer lifetime value (CLV) en webgedrag combineren , waardoor de relevantie en impact en conversie significant worden vergroot.

 

Ons flexibele creatieve team is jouw partner in ontwikkeling, transformatie en automatisering. Verken onze diensten of neem direct contact op met een van onze experts om jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen.

Social & Creative diensten

Content Campagnes

Laten we samenwerken

Versnel jouw digitale transformatie met onze deskundige begeleiding en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen transformeren en voorbereiden op succes in het digitale tijdperk.

onze succesverhalen

Travel Designer
Met de Travel Designer van Harvest Digital is Talisman in staat om vanuit Salesforce hoogwaardige reisvoorstellen aan te...
Sales & Partner Management
Geoptimaliseerde Sales Flow & Partner Management met behulp van een Salesforce Partner Portaal.
Customer Experiences
Fabienne Chapot, een modemerk sinds 2006 geboren en getogen in Amsterdam.
Ticketing System & Creative
Het succesverhaal van de samenwerking tussen het Werelderfgoedcentrum en Harvest Digital illustreert hoe een zorgvuldig ...
Social Growth & Marketing
De Nederlandse Spoorwegen (NS) behoeven weinig introductie. Als doel stelt de organisatie zichzelf: ‘het mogelijk maken ...
Join onze WhatsApp community voor wekelijkse updates