Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect
1.02
Data

Datacollectie, intelligentie & visualisatie

Data

Bij Harvest Digital hebben we een voorliefde voor data. En vooral onze Data Scientists dompelen zich graag onder in deze wereld. Niet alleen die van hun, maar ook die van jou! Zij begeven zich op de scheidslijn tussen Data Science en technologie. Verzamel en combineer je data vanuit alle hoeken en maak slim gebruik van Tag Management, analytics en technologie. Doel? De ultieme Customer Experience.

Data Management

Vraag jij jezelf wel eens af of je wel echt de juiste inzichten hebt in je klanten? Het gebruik van data en inzichten in de klant is niet meer weg te denken in deze wereld. Het verzamelen van deze data om inzichten te verkrijgen begint bij een goede implementatie van tags en web analytics op je website. Met behulp van een Tag Management Systeem kunnen, zonder tussenkomst van webbouwers, de juiste tags geplaatst worden om tot de juiste inzichten te leiden. Dit heeft als groot voordeel dat we snel kunnen schakelen en niet hoeven te wachten op development, de livegang van een nieuwe campagne of website releases.

DMP/CDP

In de wereld van Digital neemt data exponentieel. Het slim gebruik ervan is de weg naar de toekomst. Wat vaak het probleem is met alle binnenkomende data, is dat het voorkomt in veel verschillende systemen die niet aan elkaar gekoppeld zijn. De data is opgeslagen in verschillende silo’s, aparte databases zonder mogelijkheden om deze data aan elkaar te linken. Start nu met de oplossing vanuit de gedachte van een CDP / DMP:

> Unified Data Identification

> Customer-based Marketing

> Real-Time Engagement

> Data Integration

> Marketing Automation

> Data Stitching

Datavisualisatie: visualiseer, report & optimaliseer

Krijg ook een holistische kijk op je data en doe dit aan de hand van overzichtelijke dashboards. Het is fijn dat er zoveel data binnenkomt en beschikbaar is, maar wat betekent al deze data? Deze data is vaak verspreid over meerdere systemen en tools, wat het genereren van duidelijke inzichten lastig maakt. Start nu ook met het centraliseren van je data op 1 platform voor alle (marketing) data en inzichten, KPI’s, finance en besluitvoering.

03.
Wij werken o.a. voor:
logo_parkmobile
friesland-campina-harvest-digital
logo_exact
Greenwheels_Logo
rumag_logo