Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

CREATIVE

Experiences worth sharing

Ons digital team ontwerpt en creëert belevingen. Ervaringen gemaakt vanuit het perspectief van de gebruiker. Jij weet als gebruiker tenslotte hoe belangrijk het is dat diensten, producten, services en devices gewoon moeten werken. Wij regelen dat door digital centraal te stellen in ons werk voor klanten. Daarmee maken we de levens van mensen een stuk beter en leuker. Wij zetten complexiteit om tot eenvoud.

VALUE DISCOVERY & IDEATION

>Signaleer je de grootste kansen? Wil je vanuit klantperspectief denken? Smash the Silo Mentality!

> Value Discovery & Inspiration

> Customer Journey workshop

> Proces design & optimalisatie

USER EXPERIENCE

Design is hét opstapje naar innovatie. En wanneer het gaat om het ontwikkelen van een nieuw platform nemen Service Design en User Experience Design het voortouw.

INTERACTION DESIGN

Banners, rich-media uitingen, High impact social media ads, content, e-mails en actiepagina’s. Van creatief concept en storyboarding tot de daadwerkelijke materialen. Op alle devices. Voor alle kanalen.

CONCEPTING

Wanneer het gaat om het ontwikkelen van een nieuw platform nemen Service Design en User Experience Design het voortouw. Bij Harvest werken we concepten uit, zorgen ervoor dat techniek en user experience naadloos op elkaar aansluiten. Proces, mensen en platformen alles nemen we onder de loep.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: