Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

CONSULTANCY

Technologie & Digital business is nog nooit zo snel geweest. In een continue uitdagend en voortdurend veranderend landschap van disruptie weten we dat uitdagingen groot zijn.

 

Of het nu gaat om het genereren van resultaten via marketing channels, het optimaliseren van de customer journey, of het grip krijgen op de cloud, we weten dat succesvol zijn in een digitale wereld betekent dat we ons niet alleen richten op technologie, maar ook op het behalen van resultaten, adoptie en het meekrijgen van teams.

Bij Harvest leveren we diensten die waarde toevoegen end-to-end. Daarbij zijn we niet bang om met de voeten in de klei te staan.

MEDIA & MARKETING

De manier waarop we media inkopen, is fundamenteel veranderd. Media, owned channels en 1 op 1 dialoog aangaan met je doelgroep wordt steeds belangrijker. Dit zorgt voor een mapping van duizenden converstaties en context over meerdere touchpoints. Ons team van marketing en media experts coördineert alle details en helpt  de controle over je marketing terug te nemen.

> Conversational Marketing

> 1 on 1 Marketing – Marketing Automation

DEVELOPMENT

Onze passie voor development en technologie stelt ons in staat fantastische producten te creëren. Ons implementatieteam werkt nauw samen met ons ontwikkelingsteam en je organisatie om ervoor te zorgen dat integratie, custom solution, applicatie en cloud software perfect met elkaar werkt.

CX DESIGN

Met een people first benadering ontwerpen we ervaringen die werken in een wereld van constante verandering. Onze service designers richten zich op menselijke behoeften, zakelijke vereisten en technologische mogelijkheden, wat betekent dat we resultaten kunnen bereiken die wenselijk en haalbaar zijn.

DATA SCIENCE

Onze data-experts zijn zeer bekwame detectives als het gaat om het vinden van de juiste waarden en het identificeren van kansen om prognoses, statistische modellen en datagedreven analyses te ontwikkelen. Dit stimuleert marketingbeslissingen en -activiteiten door beschikbare gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten.

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: