Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

Talisman Travel Design

Talisman brengt u naar de mooiste plekken van de wereld. Iedere reis wordt geheel aan de wensen en eisen van de boeker samengesteld. Deze maatwerk reizen zorgen voor unieke ervaringen. Een unieke ervaring die onvergetelijk is! Talisman travel design wil deze maatwerk reizen op een zo gepersonaliseerde en meest laagdrempelige manier aan kunnen bieden. Het boeken van de reis moet ook een ervaring zijn. En dan ook vooral een ervaring die makkelijk is, de ideale start van een onvergetelijke reis.

Technologie:

Salesforce Service Cloud

Salesforce Marketing

Connectie Amadeus

Digital Asset Magagement System (Custom)

Communities

Integratie: Amadeus (CRS)

Uitdaging

End-to-end gepersonaliseerd en geautomatiseerd een ervaring kunnen aanbieden, welke doorwerkt tot zelfs tijdens de reis, vraagt om een hoogwaardige technologische oplossing. Door middel van een proces met behulp van Salesforce Core, Marketing en Communities creëren we samen met Talisman travel design een ervaring welke het boeken en samenstellen van de reis al tot een ervaring maakt. 

Oplossing

Via de website van Talisman kan men informatie aanvragen over een specifieke bestemming, een brochure of zelfs al een reisvoorstel ontvangen. De integratie van website met Salesforce zorgt dat er direct een verkoopkans kenbaar wordt gemaakt bij de travel agent. Lead-opvolging kan gepersonaliseerd plaatsvinden en meteen gekwalificeerd worden. De travel agent start een proces welke van dag tot dag een voorstel creëert op basis van de specifieke wensen van de boeker. En natuurlijk alles geautomatiseerd met data komend uit eigen database. Vluchtinformatie wordt ook direct gekoppeld door de koppeling met het boekingssysteem. 

 

De boeker krijgt een unieke digitale omgeving toegekend. Met een login krijgt de boeker een reisvoorstel waar van dag tot dag informatie samengesteld kan worden en tijdens de reis ook voorhanden is. Accommodaties, transfers, excursies en bijbehorende prijzen alles kan binnen deze eigen omgeving bekeken en aangepast worden. De boeker profiteert niet alleen van deze ontwikkeling. Ook de travel agent kan op een geautomatiseerde manier een aanbod samenstellen. Door de integratie van een content management systeem worden de reizen dynamisch opgebouwd met hoogwaardige afbeelding en vooraf gedefinieerde contentblokken.  

Deze unieke omgeving is tevens de plek waar de boeker en travel agent in contact met elkaar treden. Alle details worden afgestemd tussen de partijen waarna de reis definitief wordt gemaakt. De order wordt aangemaakt en de verschillende elementen worden geboekt en toegevoegd aan de reis. 

Why Harvest?

Harvest werkt vanuit een lange termijn partnership en laat klanten groeien door de inzet van technologie in combinatie met relevante digital marketing aspecten. We pionieren, denken onafhankelijk en helpen klanten met onze haarscherpe kennis en executie kracht. Bovenal, weten we van aanpakken!

Meer weten?

Kom eens langs om te kletsen over de mogelijkheden.

 

Wij werken o.a. voor: