Skip to main content

Donsje

“Onweerstaanbaar schattige designs waar niet alleen kinderen dol op zijn”.  De collectie van Donsje bestaat uit fantasierijke schoenen, hoogwaardige kleding en bijpassende accessoires. Verkrijgbaar in o.a. heel Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië en met Flagship Stores in Amsterdam en Düsseldorf, werkt Donsje hard aan de internationale expansie van het merk. 

Integratie van Itsperfect ERP-Systeem en Salesforce

Het ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) Itsperfect van Donsje geeft de mogelijkheid om processen zoals design, productie, logistiek of finance volledig te beheersen. Data komend vanuit het ERP is essentieel in de beheersing van een goed sales-proces. Door een koppeling te leggen tussen het ERP en Salesforce Sales Cloud heeft Harvest Digital geholpen om een uniform beeld te krijgen van de B2B business van Donsje. Hiermee zijn de sales-medewerkers van Donsje altijd in staat om op basis van up-to-date data hun klanten zo goed mogelijk te voorzien van de juiste producten en prijzen.

Account Engagement (Pardot)

Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (een hele mondvol) – voorheen bekend als Pardot – stelt Donsje in staat om via e-mailmarketing de B2B-klanten te bereiken met gepersonaliseerde berichten. Engagement Journey ten behoeve van het bekend maken van nieuwe collecties worden via Engagement Studio uitgestuurd naar alle retailers die het merk voeren. Door de synchronisatie van Sales Cloud en Pardot kan Donsje na woordelijke reactie (reply op de e-mail) de Opportunity stage geautomatiseerd aanpassen. Deze aanpassing leidt tot een vervolg in de Journey op basis van de interactie. Dit zorgt ervoor dat niet alleen een ‘Email Open’ of een ‘Link Click’ leidt tot een splitsing in de Journey. De werkelijk reply zorgt voor een relevante opvolging welke alleen door automatisering binnen Sales Cloud bewerkstelligt kan worden.

Typeform Surveys & Salesforce leadgeneratie

Nieuwe retailers welke interesse hebben in het voeren van het merk Donsje kunnen via de website hun interesse kenbaar maken via een survey. Deze survey heeft als doel om de eerste informatie rondom de retailer inzichtelijk te krijgen. De survey is middels Typeform opgebouwd en neemt de retailers mee door een aantal vragen. Harvest Digital heeft Typeform geïntegreerd in Sales Cloud zodat de aanvragen direct inzichtelijk worden binnen het CRM. 

Ook hulp nodig bij de creatie van een 360-graden klantbeeld door de integratie van verschillende systemen? 

Salesforce technologie

  • Salesforce Sales Cloud

  • Marketing Cloud Account Engagement (Pardot)