Skip to main content

Harvest Digital behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland – FD Gazellen 2022

De door het Financieel Dagblad in het leven geroepen FD Gazellen Award werd dit jaar voor de 19e keer georganiseerd. De belangrijkste voorwaarde voor de uitreiking van deze prestigieuze erkenning is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Dit jaar mocht Harvest Digital acte de présence geven tijdens de uitreiking op 22 november in Theater Amsterdam.

“In de afgelopen jaren hebben we een new breed agency neergezet dat de disciplines technology, data en digital combineert, met als primaire focus het optimaliseren van de customer experience”, aldus Arnold Vonk (Managing Partner van Harvest Digital). “Het is positief om te zien dat onze propositie aanslaat en resulteert in de groei van onze organisatie. Deze award hebben we dan ook te danken aan onze collega’s, klanten en partners.“

Het Groningse bedrijf werd in 2016 opgericht door Arnold Vonk en Sander Hof. Er werken 45 mensen bij het bedrijf.

Wil jij ook onderdeel worden van Harvest Digital en deelnemen aan deze missie? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.