Harvest Digital en Credit Linked Beheer slaan de handen ineen – “Een klantenportaal voor de belegger.”

Samen werken we aan de ontwikkeling van een klantenportaal voor beleggers. Credit Linked Beheer, opgericht in 2012, houdt zich bezig met het oprichten, structureren en beheren van vastgoed gerelateerde beleggingen. Het centraal stellen van het belang van de belegger uit zich in de kwaliteit van het aangekochte vastgoed, een transparante en faire kostenstructuur en een conservatief financieringsniveau. Met de ontwikkeling van het klantenportaal wordt de dienstverlening verder geoptimaliseerd. Hiermee zal de toegang tot beleggingsinformatie en communicatie tussen Credit Linked Beheer en de beleggers in haar fondsen verder geprofessionaliseerd worden. 

Het gebruik van Salesforce-technologie en visie komen samen om tot een optimale Belegger Experience te komen. 

We zijn trots dat Credit Linked Beheer heeft gekozen om samen met ons dit verder te ontwikkelen. 

© Harvest Digital. All rights reserved.