Skip to main content

Henk Pen Groep kiest voor Harvest Digital voor de optimalisatie van de Customer Experience.

Harvest Digital is gekozen als strategische & implementatiepartner voor de verbetering van de Customer Experience van Henk Pen Groep en hun klanten. De visie van Henk Pen Groep is duidelijk en past perfect bij de werkwijze van Harvest Digital.

De Henk Pen Groep is een klantgerichte, toonaangevende en innovatieve specialist met oog voor merkwaarde, duurzaamheid en lange termijn relaties met onze klanten en leveranciers. Daarnaast bieden we (door)groeimogelijkheden voor onze 42 medewerkers. Met als uitgangspunt een unieke en ongeëvenaarde klantervaring. (www.henkpengroep.nl)

De markt van campers en caravans zit enorm in de lift. In maart van dit jaar lazen we op Nu.nl al dat de grote vraag ook in 2021 doorzet. Bij de enorme toename in de vraag naar caravans en campers, zal de complete dienstverlening van Henk Pen Groep mee moeten groeien. Door te streven naar meer efficiency in de Customer Experience wil Henk Pen Groep de druk op de services (onderhoud, reparaties, advies, verhuur) proberen te verlichten, maar uiteraard wel doen laten toenemen. 

Doorbreken van de datasilo’s in het streven naar een 360-graden klantbeeld

Om tot een optimalisatie van de klantervaring te komen, is een compleet van de klant essentieel. Samen met Henk Pen Groep zullen de verschillende databronnen met elkaar geconnecteerd worden om op de juiste momenten, én met de juiste boodschap de klant te kunnen voorzien van gewenste informatie. Belangrijke informatie leeft binnen de ERP van Henk Pen Groep, maar is noodzakelijk voor het klantinzicht en automatisering van klantcommunicatie. Door gebruik te maken van de verschillende API’s is Henk Pen Groep in staat om data op de juiste plek te krijgen. Door gebruik te maken van Salesforce Service Cloud kan Henk Pen Groep straks vanuit 1 systeem alle klantcontactsystemen (WhatsApp, E-mail, Facebook Messenger, telefoon, website) beheren en de service bieden die de klant verwacht. 

Een dagje uit bij Henk Pen Groep; totaalaanbieder en specialist binnen de recreatiemarkt

De camper en caravan specialist van Nederland, dat is wat Henk Pen Groep is. Om de klant te kunnen voorzien van welkome adviezen rondom deze producten, is er gekozen voor de inzet van Salesforce Marketing Cloud. Met Marketing Cloud zijn ze in staat om op een geautomatiseerde manier up & cross sell toe te passen, maar altijd op basis van de behoefte van de klant. Pro-actief te klant wijzen op aankomend onderhoud, een keuring of nieuwe producten relevant voor hen product, dat is de manier waarop klanten van Henk Pen dat stapje extra service zullen gaan genieten. Door op een dynamische manier e-mail templates op te bouwen, krijgen de klanten altijd de juiste informatie rondom hun product. En voor Henk Pen betekent dit een schaalbare manier om relevant te kunnen communiceren.